Los bericht bekijken
  #38  
Oud 27 maart 2009, 19:57
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saywhat Bekijk bericht
Lullig gezegd: Ja inderdaad, daar is die klantenbalie immers voor in het leven geroepen.
Wil niet zeggen dat altijd alles direct is te verhelpen,maar in sommige gevallen kunnen zij wel de juiste weg bewandelen om sneller tot een oplossing te komen.

De frustratie wil ik hier niet mee wegwuiven, na zo een lange tijd wachten zou ik ook zeker niet happy worden, maar Brammetje legt nu ook de bal neer bij de zgv, terwijl hij anderen juist meermaals heeft verteld dat dat niks uithaalt
nee het is de normaalste zaak van de wereld dat een helpdesk helpt en er binnen een "redelijke tijd" een oplossing voor de klant word verzorgd.
die klantenbalie is namelijk geen helpdesk,al willen ze soms nog wel naar je probleem luisteren,maar als je met zulke problemen zoals ik bijvoorbeeld al een half jaar heb,aan komt bij de klantenbalie krijg je dezelfde antwoorden en besigheidstherapie aangereikt als bij de helpdesk.
die regelmatig als men er niet uit komt dan weer mensen naar dit forum verwijst,waar de ZGV OOK WEER diezelfde protocolletjes,vragen etc op de klant gaat afvuren.

en dan vind je het nog raar of gek dat mensen op een gegeven moment het helemaal gehad hebben met alles wat met ZIGGO te maken heeft.
als ik dan eens in jullie schoenen ga staan en ik zou mezelf zo inzetten om de klanten proberen te helpen,maar merk en aanvoel dat die klachten maar blijven duren en ook al mijn energie die ik er in steek aan de kant geschoven word,dan ga ik toch echt in de boosheid van die klant mee,en niet zoals velen hier doen WEER komen met de woordjes "geduld en we zijn er hard mee bezig"

maar zoals ik al eerder heb aan gegeven jullie bestaansrecht is in principe al afhankelijk van ZIGGO,evenals de info die jullie opvragen.
dat is ook precies de reden voor jullie al heel vaak herhaalde motto "met stroop vang je meer vliegen blablabla"
maar ja.. 1x iets te harde kritiek tegenover ZIGGO van jullie kant en jullie gezellige clubje komt in gevaar.


het punt is helaas dat de vliegen helemaal niet gevangen moeten worden maar weggejaagd!

wat mij ook vaak opvalt is dat boze mensen hier eerst te horen krijgen dat ze hun toon moeten matigen,anders krijgen ze geen hulp.
ipv de boosheid even voor lief te nemen en een beetje begrip te tonen,en ze dan ondanks de boosheid toch te helpen.[werkt namelijk veel positiever]
dat heet namelijk professionaliteit,maar jullie eisen al respekt voordat je ergens wat aan doet of wil doen.

en anders word je hier afgeserveerd.