Los bericht bekijken
  #36  
Oud 27 maart 2009, 19:24
Zieggo's schermafbeelding
Zieggo Zieggo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 maart 2009
Locatie: Wogum
Ziggo Internet: All In One
Berichten: 6
Standaard

Er is een klantenbalie? Dat is me door Ziggo's helpdesk nog nooit verteld. Dus dat is wat Ziggo betreft geen excuus.
Na een weekje bellen en schrijven is nog steeds niet duidelijk wat er gebeurd is, heeft nog steeds niemand op Ziggo's initiatief contact met mij opgenomen. Zegt iedereen "houdt maar rekening met een maand". Is zelfs gesuggereerd maar een alternatieve aanbieder te zoeken.

Niet dat ik verwacht dat het zoveel beter is, maar ik heb vandaag mijn Ziggo contract per 30 april opgezegd. Wel interessant of het verwerkt zal kunnen worden, want er staan geen producten meer op mijn nummer. Maar er gaat nog een officiële opzegging achteraan, met alle gebeurtenissen. De basis is wanprestatie. Na een week klagen en bellen nog steeds geen duidelijk antwoord, steeds gevraagd hoe lang het ging duren, steeds geen antwoord. Dus ik mijnerzijds genoeg gelegenheid gegeven het op te lossen of met een tijdsbestek van oplossing te komen. Je kan niet gewoon een week niets van je laten horen.
Als dit bij m'n bedrijf gebeurd was, was er een enorme gepeperde rekening die kant opgegaan. We werken met diverse programmas op remote desktop basis. Ik vraag me af of we daar ook moeten switchen. Een non-reactie als dit kunnen we absoluut niet gebruiken.

Wellicht loop ik bij het alternatief ook tegen allerlei problemen aan, maar dat zie ik dan wel weer. Ik ga me verder niet boos maken, maar het voor mezelf oplossen. Mijn mood is na de opzegging een stuk beter.

Jammer. Ik heb denk ik 6 jaar met grote tevredenheid Multikabel gebruikt.