Los bericht bekijken
  #17  
Oud 27 maart 2009, 01:39
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bigsmoke Bekijk bericht
reparius: Bedankt voor je bijdrage! Je vraagt welk product ik dan zou hebben gekozen voor de opname/digitaal TV kijken. dat zou dan de
Humax PVR-9200C zijn geworden, een apparaat met 2 digitale tuners, ondanks dat deze slechte beoordelingen kent in diverse testen.
Kijk, je moet natuurlijk nooit iets kopen waarvan je vantevoren al weet dat er van alles mee aan de hand is. Verder is die Humax PVR-9200C nu toch echt wel verouderd en het is een crime om daar opgenomen bestanden uit te krijgen vanwege de trage USB aansluiting. Je maakt niet duidelijk of je alleen maar aan timeshifting wil doen of ook opnamen duurzaam wil bewaren, maar in dat laatste geval is dit zeker een foute keuze.
Citaat:
Wellicht dat jij een betere oplossing weet, welke door Ziggo ondersteund wordt, ik moet immers hun kaartje gebruiken?
Ja, de nieuwe Humax 5050 is in jouw geval toch wel een aanrader denk ik. Je kunt daar in ieder geval wel meer mee dan met de apparatuur die je nu hebt, zoals bijvoorbeeld ook twee programma's gelijktijdig opnemen. Daar al eens aan gedacht? En vergeet ook niet dat je met de nieuwe Humax ook HD kanalen kunt ontvangen en opnemen, terwijl je dat nu helemaal niet kunt, ondanks dat je een HDTV (full HD of HD ready?) hebt. HD is nu nog niet zo belangrijk, maar dat wordt het wel. En je wil toch niet over een poosje weer hier komen klagen dat je niet wist dat je voor de ontvangst en opname van HD uitzendingen weer andere apparatuur moest aanschaffen?

Aan die prijs is nog wel wat te doen. Houd de prijsontwikkeling op kieskeurig even in de gaten, en probeer je DVD/HDD recorder goed te verkopen. Of houd deze gewoon om DVD's mee af te spelen en uitzendingen die je wil bewaren vanaf de Humax 5050 over te zetten naar DVD. Je oude Humax decoder kun je dan ook dumpen, of in de slaapkamer neerzetten als je daar een tweede TV hebt. Eventueel kan dan ook de Sony recorder naar de slaapkamer.