Los bericht bekijken
  #13  
Oud 26 maart 2009, 21:59
Bigsmoke's schermafbeelding
Bigsmoke Bigsmoke is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 maart 2009
Locatie: reuver
Ziggo Internet: alleen kabel /dig set top box
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 29
Red face

Beste allemaal, NEE, ik en met mij (tien) duizenden kunnen NIET op onze vingers natellen, dat wij gedwongen worden om extra apparatuur aan te schaffen als wij gewoon het "normale" al -tig jaren bestaande zenderpakket willen bekijken en zo af en toe eens een programma of serie die gelijktijdig wordt uitgezonden op een andere zender willen opnemen.

Dat wordt door GEEN ENKELE signaalaanbieder duidelijk gemaakt en ook al de retailzaken zwijgen hierover in alle talen, bang als ze zijn dat ze omzet verliezen.

Het moge meer dan duidelijk zijn, dat als ik van de (on) mogelijkheden van digitaal onvangen en opnemen, kennis had gedragen, ik heel andere apparatuur had aangeschaft!

Het ergste is nog dat je een en ander als zijnde toch VANZELFSPREKEND door je strot geduwd krijgt, en tevens als nitwit in de hoek wordt gezet als zijnde een typisch geval van : "eigen schuld, dikke bult ".
Deze reactie proef ik uit diverse contacten met Ziggo zelf, maar ook hier op dit en andere fora. Ik vind dat heel jammer.

Ik ga dit item eens wat breder uitmeten over meerdere fora en andere "ouderwetse" media, kranten, RADAR, Consumentenbond, VROM, Programmaraad.......het gaat hier niet om mijn persoon of mijn bevinden, maar over het duperen van vele, inderdaad onwetende, abonnees van sdignaalaanbieders, die nu nog (uitsluitend) analoog kijken en opnemen.
Deze mensen worden en masse gedwongen om (zeer ) forse extra uitgaves te gaan doen willen ze DEZELFDE zenders blijven bekijken/opnemen dan ze nu al doen.

Dat daarbij in dit topic veelvuldig de naam Ziggo valt komt door een rondschrijven van deze firma d.d. 16-03-09, waarin zij het verdwijnen van een aantal analoge zenders ten faveure van uitbreiding van het digitale pakket aanzeggen, als een vaststaand feit.
Tevens maakt men in dat schrijven zeer fors en indringend reclame voor HUN EIGEN digitale decoders/opname apparatuur.

Het begrip "digitale kwaliteit"is voor het gros van de abonnees van ondergeschikt belang, als je een tijdje alleen analoog of alleen digitaal gekeken hebt zie je het verschil toch niet meer! Dat zie je alleen.....IN DE WINKEL en daar kom je hoogstens eens in de 10 jaar voor een nieuw apparaat

Ik verzoek iedereen die meent een zinvole bijdrage aan dit topic te (kunnen) leveren, vooral te willen reageren!
Wellicht dat er zo een voor iedereen bevredigende oplossing bedacht kan worden en dat is het enige waar m.i. naar toe gewerkt zou moeten worden.

Ik hoop dat niemand zich aangevallen voelt, dat is niet de intentie, noch de bedoeling van dit topic of deze reply!!