Los bericht bekijken
  #21  
Oud 25 maart 2009, 19:30
Amerzone's schermafbeelding
Amerzone Amerzone is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 mei 2008
Locatie: Sittard
DTV: Humax IRHD-5000C + Samsung DCB 9401
Berichten: 38
Standaard Storing in Sittard

Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en de helpdesk gebeld.
De medewerker vertelde mij dat ze inderdaad gewerkt hebben aan de zenders. Ik moest mijn humax terugzetten naar fabrieksinstellingen. Daarna de stroom eraf zetten. 5 minuten wachten. Het kaartje eruit laten. Dan opnieuw opstarten, kaartje erin. Hierna naar installatie gaan en een update doen. Dus volgens de helpdesk zou er een update zijn voor de Humax HD decoder!!!.
Dus ik heb hem verteld dat er nog geen update voor de humax bestaat. Dat wist hij niet maar ik moest toch maar die update doen, dan zou hij mijn zenders wel weer vinden.
Alles gedaan, maar die update bij installatie is gewoon grijs....dus.... Ik had gelijk!!. Wat een professionaliteit toch bij Ziggo!! Dat noemt zich helpdesk.
Hierna maar weer teruggebeld naar Ziggo. Toen kreeg ik weer een andere medewerker aan de lijn. Die kon weer niets terugvinden van mijn klacht!.
Maar hij zou nu alles noteren. Na een half uur waarbij hij voortdurend een andere collega moest vragen wat de volgende stap zou zijn, werd mij meegedeelt dat ze het signaal opnieuw zouden zenden naar mijn kaart.
Dit kon wel tot 2 uur duren voordat het verwerkt zou zijn. Dan zou alles weer werken. Zo niet dan zou ik opnieuw moeten terugbellen, en dan zou een monteur langsgestuurd worden.....
Ben benieuwd nu..... wachten maar!!