Los bericht bekijken
  #22  
Oud 24 maart 2009, 12:17
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Mooi verhaal Ben!

Je slaat ook de spijker op z'n kop met het woordje: communicatie.
Het minste of geringste worden er monteurs ingepland... erg leuk, maar wat kan die monteur dan doen wat ik niet kan? Modem is online, alles draait, behalve de activatie wil niet. Verbind me dan door met een afdeling die dat wel kan, een zogenaamd 'error-team' bijvoorbeeld. Nu zegt de ene medewerker dat er absoluut een monteur langs moet komen met nieuwe activatiecodes en de andere medewerker probeert het zelf... oké, geen probleem maar dan? Hij belt ook een speciaal intern nummer en is ook afhankelijk van die bewuste afdeling. Alles werkt namelijk verder naar behoren, alleen die activatie.

Ik geloof zeker wel dat er met man en macht hard wordt gewerkt... maar... ik weet bijvoorbeeld niet waaraan. Juist dat stukje communicatie maakt mensen wat verdraagzamer. Al ligt internet er 2 weken uit, nou ja het is niet anders, balen!, als je maar weet waar je aan toe bent en aangezien het buiten je schuld is, dient er wel voldoende compensatie tegenover te staan. Speerpunt voor mij is nu dat het internet (čn telefonie!) weer werkt en dat ik op de hoogte gehouden wordt waar men nu speciaal die monteur voor wil laten komen.

'Vroeger' kon je bellen met Alkmaar als iets niet goed ging en men nam de tijd voor je. Al moet ik zeggen dat daar ook wel eens wispelturige personen tussen zat, maar in de regel werd alles opgelost! Nu mis ik die communicatie gewoon... stel dat die monteur er ook niets mee kan aanstaande donderdag... wat dan? Weer een monteur inplannen? Daar zijn ze namelijk nog al gek op. Als het er op gaat lijken dat ze (sommige medewerkers van de HD) het vermoeden gaan krijgen, dat ze nog nooit een stukje kaas hebben gehad van datgene wat in hun ogen onmogelijk zou kunnen gebeuren, maar waar de klant die op dat moment toch naar vraagt, is gebeurd hoppa, monteur inplannen! (Snap je het nog? Ik niet meer )

Maar goed... die monteur kan ook niet voor elk wissewasje langs gaan, dus ben benieuwd wat de omschrijving is op de werkorder van de monteur die donderdag bij ons langs gaat komen...

[edit]Inmiddels ben ik privé benaderd met een iets 'ontmoedigend' bericht, maar wel duidelijk. Ik weet wat me te doen staat nu en daar gaan we vanmiddag dan maar eens mee bezig. Bedankt in ieder geval voor de PM en hopen dat het gaat werken.