Los bericht bekijken
  #28  
Oud 23 maart 2009, 17:16
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frank-NL Bekijk bericht
Het Film1 pakket werkt goed, het ligt er alleen aan wat voor verwachtingen je ervan hebt. Dat er 3x een Film1.1 is (1, 1+1 en 1 HD) kan je geen klacht noemen. Dat het HD + AC3 aanbod matig is wel, maar hiervoor moet je bij Film1 zijn en niet bij Ziggo. Problemen met het geluid heb ik niet gehad (vandaag Film1 opgezegd trouwens, het aanbod is te mager )

Ben niet jaloers op zijn spullen nee, je begrijpt de insteek van die opmerking niet. (Zal het uitleggen: de relevantie van het opnoemen van je apparatuur en klagen over Film1 is 0.0, vooral als je begint over HQ digitale kabels geef je zelf al aan er weinig kaas van te hebben gegeten, als je dan later nog aannames gaat doen over technische aspecten, laat maar.)

Maar het past mooi in de trend van het forum, hier heb ik vorige week ook al een bericht over geplaatst. Bij 99% van de gebruikers hier kan Ziggo toch niks goed doen en wordt dit bedrijf beschouwd als het grootste kwaad sinds ***vul hier zelf iets naar keuze in***.

mzzz raar... ik had toch echt meer de indruk dat de groep met langslepende problemen als "zeurtjes" werden gezien,veel mensen blijven namelijk volhouden dat het over het algemeen wel goed gaat.

ik heb het zowiezo al niet over het aanbod gehad,ik doelde meer op de kwaliteit van doorgifte.
als je geluid niet synchroon loopt bijvoorbeeld.
maar dan nog moet je als klant van ZIGGO [waar je het product afneemt] naar ZIGGO bellen/contact opnemen en niet met Film1.

hoe dan ook,als ik een dienst afneem die niet aan mijn verwachtingen voldoet dan wil ik em ook niet.[volgens mij wil niemand dat]
de verwachtingen worden immers wel gewekt met de reclames over HD content.
ook door ZIGGO.