Los bericht bekijken
  #27  
Oud 23 maart 2009, 17:13
Frank-NL's schermafbeelding
Frank-NL Frank-NL is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 april 2008
Locatie: Leiden / Casema
Berichten: 246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smeets116 Bekijk bericht
Je betaald het abonnement aan Ziggo. Dus Ziggo is volgens mij de instantie waar je met je klacht heen moet. Niet Film1.

Voor zover ik weet geld die regel altijd bij het leveren aan de consument. Hetzelfde geldt namelijk ook als je een siemens pc in een gewone winkel koopt. Als na een tijdje je pc kapot gaat, kan de winkelier wel fijn zeggen dat je maar contact op moet nemen met Siemens, maar kun je afdwingen dat hij deze taak op zich neemt. Hij krijgt namelijk betaald.

Dit soort zaken is al heel vaak besproken op tv en internet. Ziggo moet contact opnemen met Film1, en er voor zorgen, dat de content goed bij zijn klanten geleverd wordt. Punt.
Film1 levert een product voor een bepaalde prijs. Dat je iets anders verwacht van het product voor die prijs, dat kan je Ziggo niet aanrekenen. Die geven alleen het signaal door.

Ik heb nooit last gehad van syncrproblemen met audio (wat tot op zekere hoogte via Ziggo geregeld zou moeten worden), de rest van de klachten in dit topic zijn inhoudelijk en daarvoor moet je gewoon bij Film1 zijn.

En het mooie van dit topic is, dat de topicstarter nooit klant van Film1 is geweest dus qua inhoud ook niet echt veel recht tot klagen heeft