Los bericht bekijken
  #24  
Oud 23 maart 2009, 17:06
Frank-NL's schermafbeelding
Frank-NL Frank-NL is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 april 2008
Locatie: Leiden / Casema
Berichten: 246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ad58 Bekijk bericht
Beste Frank,

wat een zielige opmerkingen zeg. Ik probeer het niet bij Ziggo in de schoenen te schuiven. Het lijkt mij logisch dat je degene die je voor een dienst betaald ook aanspreekt. Kennelijk denk jij daar, met je diepgaande kennis van zaken, anders over. Mag hoor.
Ik som mijn apparatuur inderdaad op ja. Dit om aan te tonen dat de dienstverlening van Ziggo niet in de pas loopt met de huidige techniek. Want wat heb je aan een HD(ready) TV als er toch haast niets in HD wordt uitgezonden? Ik vraag me hetzelfde af bij een HD decoder. Idem bij een Dolby surround installatie die je dan optisch verbonden hebt met die decoder. Maar dit ligt ongetwijfeld aan mijn gebrekkige kennis van zaken.
Ziggo heeft nog een prachtig HD pakket voor je, wel een beetje weinig zenders, maar helaas is er niet meer aanbod in de Nederlandse markt.

Ziggo kan niets doen aan het aanbod van HD en alle andere hippe producten, de NPO heeft het uitzenden van NED1-2-3 alweer uitgesteld en de commercielen durven zelfs extra geld te vragen voor het bekijken van reclame in HD.

Citaat:
Als je mijn verhaal goed gelezen hebt blijkt dus dat je deze apparatuur niet nodig hebt voor de diensten van Ziggo. Maar het kan best zijn dat jij wèll tevreden bent hoor. Dat jij tevreden bent met SD uitzendingen op je HD Decoder en HD TV. Dat jij tevreden bent met je stereo signaal op je DD receiver. Mag ook van mij.
Ik heb aardig wat films in HD gekeken met DD geluid, slechte aanname van je. Was altijd tevreden over Film1, alleen qua aanbod vind ik het nu niet meer de prijs waard en dus heb ik het opzegd (zonder hierbij weer eens met het vingertje naar Ziggo te wijzen).

Overigens kijk ik verder vrijwel alle films in HD, via een console. Maar dat heb ik natuurlijk nog niet opgesomd he