Los bericht bekijken
  #23  
Oud 23 maart 2009, 17:00
Frank-NL's schermafbeelding
Frank-NL Frank-NL is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 april 2008
Locatie: Leiden / Casema
Berichten: 246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jam Bekijk bericht
ach hij neemt de diensten en pakketten af van ZIGGO dus als er een probleem mee is neem je uiteraard contact op met ZIGGO.
die zullen in overleg met Film1 toch met een oplossing moeten komen naar degene die de dienst afneemt.

als hij namelijk naar Film1 gaat bellen verwijzen ze hem gewoon naar ZIGGO,daar neemt hij het namelijk af...
ik zou het Film1 pakket ook niet willen als het niet goed werkt.

of ben je soms een beetje jaloers op zijn mooie spulletjes?!
Het Film1 pakket werkt goed, het ligt er alleen aan wat voor verwachtingen je ervan hebt. Dat er 3x een Film1.1 is (1, 1+1 en 1 HD) kan je geen klacht noemen. Dat het HD + AC3 aanbod matig is wel, maar hiervoor moet je bij Film1 zijn en niet bij Ziggo. Problemen met het geluid heb ik niet gehad (vandaag Film1 opgezegd trouwens, het aanbod is te mager )

Ben niet jaloers op zijn spullen nee, je begrijpt de insteek van die opmerking niet. (Zal het uitleggen: de relevantie van het opnoemen van je apparatuur en klagen over Film1 is 0.0, vooral als je begint over HQ digitale kabels geef je zelf al aan er weinig kaas van te hebben gegeten, als je dan later nog aannames gaat doen over technische aspecten, laat maar.)

Maar het past mooi in de trend van het forum, hier heb ik vorige week ook al een bericht over geplaatst. Bij 99% van de gebruikers hier kan Ziggo toch niks goed doen en wordt dit bedrijf beschouwd als het grootste kwaad sinds ***vul hier zelf iets naar keuze in***.