Los bericht bekijken
  #22  
Oud 23 maart 2009, 16:58
Ad58's schermafbeelding
Ad58 Ad58 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 maart 2009
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 222
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frank-NL Bekijk bericht
Misschien is het handig je te verdiepen in de techniek voor je zulke uitspraken doet. Geeft niet hoor, dat je niet gehinderd wordt door enige kennis van zaken, maar probeer het niet bij Ziggo in de schoenen te schuiven.Fijn voor je. Was dat het waard om een topic te openen met een grote opsomming van alle state of the art apparatuur die je hebt staan?
Beste Frank,

wat een zielige opmerkingen zeg. Ik probeer het niet bij Ziggo in de schoenen te schuiven. Het lijkt mij logisch dat je degene die je voor een dienst betaald ook aanspreekt. Kennelijk denk jij daar, met je diepgaande kennis van zaken, anders over. Mag hoor.
Ik som mijn apparatuur inderdaad op ja. Dit om aan te tonen dat de dienstverlening van Ziggo niet in de pas loopt met de huidige techniek. Want wat heb je aan een HD(ready) TV als er toch haast niets in HD wordt uitgezonden? Ik vraag me hetzelfde af bij een HD decoder. Idem bij een Dolby surround installatie die je dan optisch verbonden hebt met die decoder. Maar dit ligt ongetwijfeld aan mijn gebrekkige kennis van zaken.

Als je mijn verhaal goed gelezen hebt blijkt dus dat je deze apparatuur niet nodig hebt voor de diensten van Ziggo. Maar het kan best zijn dat jij wèl tevreden bent hoor. Dat jij tevreden bent met SD uitzendingen op je HD Decoder en HD TV. Dat jij tevreden bent met je stereo signaal op je DD receiver. Mag ook van mij. Ik ben er niet tevreden mee, maar dat komt ongetwijfeld door mijn gebrekkige kennis van zaken.