Los bericht bekijken
  #1067  
Oud 23 maart 2009, 15:36
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.259
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neighbor Bekijk bericht
Maar ach, no problemo ik ben toch gestopt omdat dat dat ding echt niet werkt.
Iedere avond TV kijken begon een ergenis te worden met dat ding en dat is nu dus voorbij bij mij!
Kijk dat is nu weer een voorbeeld van een goed onderbouwde reactie. Jammer dat je nergens in een van je voorgaande posts hebt aangegeven wat er volgens jou dan niet aan werkt, hetgeen meer zou bijdragen aan deze discussie. Mijn ervaring is in ieder geval anders.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pjutr Bekijk bericht
... Mijn theorie is dat die nieuwe card tot twee maanden na activering (al dan niet door de klant) alle zenders doorgeeft. En dan wordt afgesloten m.u.v. het standaardpakket. Dat zou ook verklaren dat sommigen zoals visje nog enkele dagen respijt hebben.

Wat wel overeind blijft is dat behalve het iTv-gedeelte bij verlenging van het testtraject op zijn minst het HD-pakket zou moeten worden verlengd... Voor het overige zijn alle andere features natuurlijk ook met het standaardpaket te testen!
Inderdaad, de (niet geregistreerde) kaarten zijn gewoon verlopen. Die van mij stopte er ook dit weekend mee. Voor de meeste mensen geldt dat het iTV gedeelte op de "oude" kaart is gezet en deze extra kaart bedoeld was om de bestaande decoder tijdelijk op de slaapkamer of zo te gebruiken. Met een telefoontje kun je de kaart laten registreren en krijg je alles wat je op je oude kaart hebt er permanent op. Voor die gevallen waar geen oud smartcardnummer is doorgegeven zou iTV op de nieuwe kaart gezet moeten zijn en is het slordig dat het basispakket daar nu kennelijk ook verlopen is.

HD pakket activeren is m.i. onzin, nergens is in het traject aangegeven dat dit er deel van uit zou maken. Als je geen HD pakket op je oude kaart had, kun je overigens prima HD testen via de tvtheek, waar inmiddels een paar series en een opera in HD op staan. "Hotel Babylon" ziet er - mede door de opnametechnieken en -productie - behoorlijk spectaculair uit. (En je test gelijk weer de iTV kant dus zijn Ziggo/Ruigrok ook weer blij)

Overigens, uit voorgaande meldingen wordt één ding steeds duidelijker: er is nog voldoende aan te merken op en te verbeteren aan de Cisco, maar het "ding wat echt niet werkt" lijkt steeds meer Ruigrok te zijn.