Los bericht bekijken
  #1066  
Oud 23 maart 2009, 15:06
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door visje Bekijk bericht
hier, in postcode gebied 1401 zitten we nog te genieten van alle extra zenders....waaronder ook nog Filmnet en de Eredivisie Live.
op dit moment staat Nac- Ajax aan.....

hoop dat deze zenders in elk geval nog blijven tot eind april

Dag!
Visje...
Ik denk dat het niet meer doorgeven van de extra zenders (hier -Breda- ook) niets te maken heeft met het testtraject. Volgens de nieuwe voorwaarden krijg je elk nieuw besteld extra paket 2 maanden gratis. Ik meen ergens anders op het Ziggo forum te hebben gelezen dat iemand die een nieuwe smartcartd had ook 2 maanden i.p.v. 2 weken alle zenders had. Dat kwam volgens de helpdesk door een softwarefout in het abosysteem in januari en dat zou voor nieuwe cards hersteld worden. Nu hebben de 'Testtrajecters' in januari met de Cisco ook een nieuwe smartcard gehad. Mijn theorie is dat die nieuwe card tot twee maanden na activering (al dan niet door de klant) alle zenders doorgeeft. En dan wordt afgesloten m.u.v. het standaardpakket. Dat zou ook verklaren dat sommigen zoals visje nog enkele dagen respijt hebben.

Wat wel overeind blijft is dat behalve het iTv-gedeelte bij verlenging van het testtraject op zijn minst het HD-pakket zou moeten worden verlengd... Voor het overige zijn alle andere features natuurlijk ook met het standaardpaket te testen!