Los bericht bekijken
  #282  
Oud 22 maart 2009, 14:55
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Goh, voorspelbaar antwoord. Waar smeer ik nu weer stroop, want dat doe ik volgens jou overal.

Het enige waar ik op reageerde was een oproep om op te gaan zeggen omdat het wel indruk zou maken. Denk je werkelijk dat het indruk op Ziggo gaat maken als jij met nog 19 andere mensen gaat opzeggen? Voor jou 25 anderen.

Als je indruk wilt maken op Ziggo zul je het anders aan moeten gaan pakken. Daarbij is opzeggen wel de minst contructieve wijze op slepende problemen opgelost te krijgen, ze worden nl niet opgelost.

En waar ontken ik dat er problemen zijn? Volgens mij heb ik nergens ontkend dat er (al lang)problemen zijn bij Ziggo, maar goed, dat is wat jij wilt lezen. Net als reacties op jou klaagtopics altijd direct inhouden dat de problemen bij Ziggo ontkend worden nietwaar?

Voor de rest is een discussie voeren met jou vrij zinloos, aangezien je toch enkel je eigen standpunt wilt zien en lezen, en alles wat anders is of jou mening/standpunt tegenspreekt een ontkenning en stroop smeren is.

Steek nou eens je hand in eigen boezem en kijk naar je eigen reputatie, dat zegt genoeg lijkt mij. Als dat je ogen nog niet opent ben je echt stekeblind en is begrijpend lezen je volledig onbekend.

@ouwehond ; er zijn zeker mensen die geen problemen hebben, ik ben mag mezelf tot die groep rekenen. Er zijn zelfs meer mensen zonder problemen dat mensen met problemen, en dat durf ik met een vrij grote stelligheid te beweren. Het gros van de mensen die geen problemen ervaart, heeft ook niet de neiging en drijfveer om hiervoor op zoek te gaan op internet en hun frustraties te uiten op een forum. Dit wil niet zeggen dat er niet (langslepende)problemen zijn die (op korte termijn) opgelost (zouden) moeten worden.

Er zijn teveel (langslepende)problemen die op een goede manier door Ziggo opgelost moeten worden. Dit wil echter niet zeggen dat er ook niet een grote groep mensen is die geen problemen ervaart, en dit zal echt het overgrote deel van de klanten van Ziggo zijn.

dus omdat [volgens jou] het overgrote deel geen problemen ondervind,maar onderhand heel NH wel en ziggo nog steeds in de klachten top3 staat [wekelijks] er andere forums ook vol staan met klachten,constateer jij gewoon even dat het wel mee valt en degene die hier klagen over langslepende problemen zijn dus eigenlijk maar aan het zeuren.

je hoeft namelijk niet iets letterlijk te zeggen om hetgeen je eigenlijk bedoelt duidelijk te maken,om dan vervolgens de tegenreactie af te kunnen doen met "dat heb ik niet gezegd"
erg slim maar ook een zeer verwerpelijke en misselijke discussie taktiek.
dus hou jij maar op over begrijpend lezen.

tot nog toe kom ik wel met feiten en onderbouwing voor wat betreft de langslepende problemen in NH in diverse topics/postings.
maar daar gaat men aan voorbij,de schijn ophouden voor ziggo is natuurlijk veel veiliger voor het bestaan van een gebruikersvereniging die afhankelijk is van de gesprekjes bij ziggo aan tafel.[ook wel stroop smeren genoemd]

voor gebruikers door gebruikers,een forum waar gebruikers hun ervaringen kunnen delen...
en laat dat nu precies hetgene zijn wat de "klagers" hier ook doen.
je bent erg goed in de discussie verdraaien naar andere onderwerpen ipv in te gaan op wat iemand bedoelt,een goed verstaander heeft namelijk maar een half woord nodig.

"het enige waar ik op reageerde..." en dat is nou precies het probleem,je reageerd alleen op zaken die niets met het probleem zelf te maken hebben maar met de persoon.

en wat betreft mijn rode blokjes,het zou wel zo eerlijk zijn als men dan ook kon zien wie er die beoordelingen heeft gegeven,voor hetzelfde geldt heeft de ZGV dit zelf gedaan,de laatste dagen gaat het namelijk wel veel over mijn rode blokjes,zelfs met kinderachtige vragen om een ban.

terwijl ik nog steeds niet scheld of vloek.[al probeert men mij dat nu ook in de schoenen te schuiven]
vorige week zou er weer iemand naar mijn zaak willen kijken als ik hem een PM zou sturen,en wat denk je...?!
nog niet eens een bevestiging dat hij mijn PM heeft ontvangen.
maar nu ben ik zeker weer gemeen of iets dergelijks omdat ik dat nu opschrijf.
want ik mag niets zeggen over beloftes die hier gemaakt worden maar niet nagekomen...
zo was het toch ?!