Los bericht bekijken
  #19  
Oud 22 maart 2009, 14:22
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Willo Bekijk bericht
wij zijn het meer dan spuugzat met die lage snelheden en daar betalen we dan 64,95 per maand voor.
Wij zitten in Wieringerwerf en morgen gaat er een pittige brief naar ziggo met daarin de mededeling dat wij gewoon geld terug willen.
Wat een zooitje blijft het toch
http://forum.trosradar.nl/viewtopic....5fbd994ebc2828


9 Mrt. '09
Elke week bekijkt de redactie van Kassa-online de mails die binnenkomen bij Kassa. De redactie maakt hiervan elke week deze Top 3, die speciaal voor internet opgesteld wordt.
Wederom staat KPN op nummer één.

Op twee staat Ziggo. Mensen klagen toch vooral over de klantenservice, die hun problemen niet kan verhelpen. Ook hebben een aantal problemen met verhuizingen, overstappen en facturen.

COAX NL herkent deze problemen en ontvangt daarnaast zelf veel telefoon problemen. Klanten hebben nog weken lang geen goede telefoon verbinding
Bron: Vara Kassa

http://kassa.vara.nl/portal?_scr=for...at=644&pid=145

Ziggo knoeit met omzetten database

12 maart 2009
ALKMAAR - Kabelbedrijf Ziggo ontving afgelopen week veel klachten van Noord-Hollandse klanten over storingen met bellen en internetten. Ziggo begon afgelopen weekend met het omzetten van de technische database van Multikabel, de kabelaanbieder die in Ziggo is opgegaan, naar een nieuwe Ziggo-database. Daarbij werden enkele fouten gemaakt, met de klachtenregen tot gevolg.Bij sommige klanten viel internet weg en anderen ondervonden dit probleem met de telefoon. Ook na dat Ziggo claimde dit probleem te hebben opgelost bleven er klachten binnenkomen. Zo kreeg de ombudsredactie van het NHD meldingen van Ziggoklanten die telefoontjes kregen die voor andere Ziggo-abonnees bestemd waren.

Ziggo raadt Noord-Hollandse klanten aan bij problemen een halve minuut de stroom van het kabelmodem te halen

http://www.webregio.nl/zuid-kennemer...++alkmaar.aspx

Citaat:
Kan nog slechter
Ik heb power maar vanaf september 2008 alleen maar een prutsnelheid hen daar al vele mails en telefoontjes aan besteed.
Tot Febr 2009 steeds weer andere redenen hier al alles nieuw niets helpt ben naar het kantoor in HHW gegaan en daar viel mijn mond open, ik was een van de 10% mensen die na de aanpassing in september mijn snelheid niet meer haal.
Iedereen die in hetzelfde schuitje zit staat op een exel lijst ? volgens de vriendelijke Ziggo medewerker in HHW ,vraag me wel af om hoeveel aansluitingen het gaat en hoeveel van deze 10 % weten dat ze te veel betalen op dit moment voor wat ze geleverd krijgen?
Als men weet welke aansluitingen het betreft begrijp ik niet dat Ziggo geen contact met deze 10 % opneemt wat men nu doet is in mijn ogen diefstal wel het volledige bedrag innen maar niet het juiste leveren raar vind ik het maar.
O ja we zijn nu maart en mijn probleem is nog steeds niet opgelost volgende week weer een bezoek brengen aan HHW kijken of we nu eens een deadline kunnen afspreken want mijn geduld raakt op.
10% reken eens uit hoeveel mensen dat wel niet zijn.... [behoorlijk veel dus!]


mijn modem heb ik inmiddels al 100x gereset.