Los bericht bekijken
  #6  
Oud 22 maart 2009, 11:24
Mr_Parker's schermafbeelding
Mr_Parker Mr_Parker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Noord Brabant - @Home
DTV: Humax HD-PVR / Samsung HD
Berichten: 493
Standaard

Mijn ouders hebben gister de zenderkaart ontvangen. Deze lijkt erg op de kaart die hier boven staat, maar dan voor Limburg, maar wijkt toch een beetje af.

Er staat onderandere een kolom met HD tv bij.
Hierop is aangegeven dat in de loop van dit jaar MTV in HD toegevoegd zal gaan worden. Yes super, waarom BBC HD, één HD of een andere zinvolle zender (al dan niet SD / HD) erbij of terug (bijv. CBBC) als je deze kwaliteitszender kunt toevoegen. (Sorry MTV is gewoon totaal niet mijn ding, en gezien het feit dat nog heel veel clips en programma's in 4:3 zijn twijfel ik aan het HD gehalte van de zender.)

De lijst meldt verder dat TV Limburg alleen analoog te ontvangen is, welk nu op 970 digitaal te vinden is. Gaat deze weer vervallen dan, dus niet meer digi zenders zoals de brief zegt maar minder.
Op 971 zit nu bij mijn ouders Brabant 10, deze staat ook niet bij hun op de kaart, komt deze dan ook weer te vervallen...
MTV HD erbij (1), TV Limburg en Brabant 10 weg (2)
1-2 = -1
Zoals de kaart op mij overkomt zal MTV HD een simulcast zijn van de huidige MTV en dus in het basis pakket komen, hij staat ook niet bij het HD pakket vermeldt.

Hier een linkje naar de "limburg versie".

Laatst gewijzigd door Mr_Parker; 22 maart 2009 om 11:45