Los bericht bekijken
  #15  
Oud 21 maart 2009, 21:55
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Wat gebeurt hier nu in vredesnaam?
Er zijn een fiks aantal mensen met behoorlijk ernstige problemen. Een aantal zijn behoorlijk en terecht pissig en posten op het forum. Dat doen ze echter op een manier die een aantal discussies behoorlijk verstoren.

De moderators hebben tot taak om discussies in goede banen te houden. Echter de betreffende personen zijn dermate boos dat ze zich ook daar tegen keren. In plaats van Ziggo is nu iedereen de pisang en kan niemand meer iets zeggen zonder dat het uitgelegd wordt als miskenning van hun problemen.

Achter de schermen werken een boel mensen zich uit het naadje en wordt er gelukkig ook een hoop opgelost. Helaas zitten we ook met het euvel dat er heel veel door Ziggo wordt gewijzigd en dat veroorzaakt veel meer overlast dan ons lief is. Daar komt nog bij dat Ziggo nu ook niet bepaald overloopt van mededeelzaamheid. Dus al met al zit menigeen in de onzekerheid van "wanneer kom ik nu eens aan bod?". Knap frustrerend idd.

Maar waarom deze frustratie nu botvieren op een aantal mensen die niets anders doen dan om te proberen wegen te vinden om desondanks zaken opgelost te krijgen.

Op dit forum is ruimte genoeg om gal te spugen. De forumleiding toont royaal begrip voor al deze frustraties, maar verwacht daarbij wel dat er ook rekening gehouden wordt met medegebruikers. We vinden het echter ongepast als lieden menen de forumregels aan hun laars te kunnen lappen omdat uitgerekend zij zo vreselijk kwaad zijn.

Als je dus tegen Ziggo bent en je ook al niet kunt vinden in dit forum dan vraag ik me toch serieus af waarom men desondanks toch weer steeds op bezoek komt. Of zou het dan toch in de stille hoop zijn dat ...?
__________________
BenJ