Los bericht bekijken
  #1  
Oud 21 maart 2009, 21:45
RJMulder's schermafbeelding
RJMulder RJMulder is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 oktober 2005
Locatie: Hippolytushoef, Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-een Extra, Ubee
DTV: Humax IRHD-5100C + Humax iHDR-5050c + Humax iHDR-5200
Berichten: 305
Standaard Storing na werkzaamheden

Heb gelezen dat omgeving Heerhugowaard na werkzaamheden wordt geteisterd door storingen.
Na de werkzaamheden deze week in mijn regio heb ik sinds gisteren een nieuw IP-adres met daarbij een snelheid waarvan de honden geen brood lusten. Al een paar keer geklaagd bij de helpdesk en men zegt met man en macht aan het probleem te werken. Vanmiddag voor een ander abonnement op andere lokatie gebeld daar had men hetzelfde probleem. Krijg ik een bandje dat we modem en router moeten resetten en dat dan alles weer zou werken, zegmaar het standaard verhaaltje. De medewerker die ik vanmiddag aan de telefoon kreeg had het over een blokstoring in Hippolyushoef. En dat we nog heel eventje moesten wachten. Ik weet niet wat eventjes wachten betekent maar ik ga daarbij niet uit van uren cq dagen.
Vanmorgen heb ik ook nog de helpdesk gesproken en ik merkte dat ik niet de enige uit de regio was, en men vroeg naar het Mac-adres van mijn modem. Wij (de regio) zouden zijn overgezet naar een ander netwerk en misschien dat het modem dit niet aan kon. Maar dat was op dat moment niet bekend. Als zou blijken dat mijn modem het niet aan kon zou ik een andere krijgen.
Wa ik nu niet snap: bij Heerhugowaard ging het echt gigantisch fout en veel mensen hebben al een paar weken een slechte verbinding. Waarom gaan ze dan ook andere regio's overzetten terwijl blijkt dat er veel problemen kunnen ontstaan? Dat is toch stom? Had die werkzaamheden dan even uitgesteld. Niet eens een melding op de site terwijl het toch een vrij grote storing is. Het is toch belachelijk dit. En dat bandje mogen ze wel weg halen van het servicenummer want dat is echt zinloos, net zoals nu een DVD downloaden met 1 Mbit/s....