Discussie: Nieuwe firmware
Los bericht bekijken
  #110  
Oud 20 maart 2009, 13:59
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Is voor mij eigenlijk de enige interessante verandering, maar met deze verandering ben ik wel ERG blij. Heb het niet volledig kunnen testen, maar dat zou de PVR eindelijk bruikbaar maken.

Kitaro, weet je of het automatisch op al ingestelde terugkerende opnames ook goed gaat of dat ik alles opnieuw in moet stellen.

En geen nieuws van het HDMI handshake front dus? Al moet ik zeggen, maar als ik de release notes lees is dat waarschijnlijk toeval, dat ik sinds de nieuwe FW geen handshake issues meer heb gehad.

En dank voor de changelog.

Oh, en moet zeggen dat ik ook wel blij ben dat Ziggo nu ook Pay per view mogelijk maakt. Dan ga ik waarempel iTV nog wel eens gebruiken denk ik.
Ik heb nog een andere verandering ontdekt: de inkleuring van de bolletjes achter de opgenomen programma's. Die heeft i.h.a. een andere texture en ik ontdekte tot mijn tevredenheid dat als je een programma gedeeltelijk heb bekeken er ook een half (of anderszins gedeeltelijk) groen gekleurd bolletje verschijnt. Alleen dit geldt voor nieuwe gevallen. De oude gevallen moeten dus weer op dat het betreffende gestopt worden voor een deels groene bolletje.
En er is bij deze modificatie helaas ook een bug ingeslopen. Op willekeurige momenten slaat de Cisco bij het stoppen van een bekeken opname op hol. I.p.v. tergkeren naar het laatste scherm met Mijn opnames en een (half groen bolletje) gaat-ie in een keer naar het ontvangen TV-kanaal en blijft het bolletje grijs i.p.v. groen...
Ja ik weet het boeiuh, maar misschien interessants voor techneuten?

Verder vind ik i.t.t. andere forumleden de wijziging in hert activatieproces zeer belangrijk, want dat was een bron van storingen en irritaties. Ik moet nog wat meer ervaring opdoen, m.n. als je van smartcard wisselt, want dat was in één woord een drama en dat lijkt nu opgelost.