Los bericht bekijken
  #260  
Oud 19 maart 2009, 22:31
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
en


Je blijft maar schelden op de ZGV (ook in vele vele andere topics) alsof wij de oorzaak zijn van jouw snelheidsproblemen. Dat is onterecht.

Als je ook zou lezen op het forum weet je dat je niet alleen bent en dat jouw geval niet op zichzelf staat. In Heerhugowaard is al maanden een probleem met de snelheid, dat weet je ook. Niemand ontkent dat jij problemen hebt, ik niet, de ZGV niet en anderen niet.

Er zijn Ziggo medewerkers die (paar maanden geleden) in hun vrije tijd jou geprobeerd hebben te helpen. Toen jou dat niet snel genoeg ging, begon je hen persoonlijk op dit forum aan te vallen, alsof zij er wat aan konden doen. Hun hulp stopte toen uiteraard en ze hebben je verder naar de helpdesk verwezen.

Je "toonzetting" tegenover je medeforumleden is niet terecht. Dat je problemen hebt met Ziggo mag ondertussen wel duidelijk zijn, daarin ben je niet alleen. Maar als je persoonlijke hulp verwacht van mensen die dit forum ook in hun vrije tijd runnen en een vereniging die opkomt voor de belangen van hun leden en ze blijft beschuldigen en beschimpen alsof die jouw problemen veroorzaken help je jezelf niet.

Over DOCSIS 3 heb ik al genoeg geschreven, je moet wel lezen en niet alleen maar roepen dat ik daar niet op in ga.....
Als de helpdesk gezegd heeft dat jij nu een Docsis 3 verbinding hebt, dan liegen ze inderdaad, maar ik ga er maar vanuit dat je ze verkeerd hebt begrepen. Er zijn namelijk nog helemaal geen docsis 3 modems bij klanten, met uitzondering van een kleine groep die meedoet aan een test.

ik heb in ieder geval weer verbinding...je legt mij nu zaken in de mond die ik niet gezegd heb.
ik heb de helpdesk absoluut niet verkeerd begrepen,jij mag dat nuanceren en er van uit gaan dat ik uit mijn nek klets.

wat betreft het helpen van die persoon waar je over spreekt,moet je niet ineens een ander verhaal gaan zitten vertellen.
deze hulp stopte omdat die persoon niet meer op die afdeling werkte,en daardoor zijn belofte niet na kon komen,en verwees mij naar de helpdesk.

en je blijft maar door gaan over die docsis 3 modems,ik heb daar geen woord over gerept behalve wat de HD mij vertelde.
ik heb ze gebeld zei ik en zij begonnen over de implementatie van docsis 3.

en ik vroeg ook niet of je in wilde gaan op het docsis 3 verhaal zelf,maar op het liegen van de helpdesk ja of nee.

maar ik heb het goed begrepen,jullie komen niet op voor boze gebruikers,dat is in ieder geval duidelijk.
en mijn toon?! die vind ik nog reuze mee vallen voor iemand met al bijna een half jaar deze ellende met mijn verbinding.