Los bericht bekijken
  #5  
Oud 19 maart 2009, 20:22
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknown Bekijk bericht
True, true.. Als je modem gewoon online is, gaat het inplannen van een monteur weinig zin hebben.

Helaas zijn er een aantal klanten niet helemaal correct gemigreerd met als gevolg dat de internet en of telefoon verbinding niet meer werkt. Inmiddels zou iedere helpdesk medewerker hiervan op de hoogte moeten zijn en dit juist door kunnen zetten naar de betreffende afdeling. Alle voorbeelden worden namelijk verzameld en direct zo spoedig mogelijk opgelost.

Succes!
Beste 'onbekende' en Cees,

Dit was me het dagje wel...

In totaal heb ik 4 medewerkers gesproken, maar niemand die het bekend in de oren klonk betreffende eventuele fouten bij de migratie. 2 personen zijn echt bezig geweest, een derde kon niets doen en de 4e wist me doodleuk te vertellen dat een weekje zonder internet en telefoon niet zoooooo erg is. Je begrijpt, toen schoot ik uit mijn slof. Wie de .... denkt hij wel niet te zijn om dat tegen mij te vertellen. Over het algemeen weet ik dingen redelijk te relativeren, maar dit was zeeeer ongepast. Conclusie: tot 26 maart wachten en een vrije dag nemen.

Kort resumé:

Modem kwam vanochtend niet meer online (bleef hangen bij lampje US), door eigen onderzoek erachter gekomen dat de kabel naar het modem niet geheel 100% meer was. Zelf vervangen en modem komt zonder problemen online. Modem blijft om activatie vragen. Reeds verkregen codes worden niet herkend en krijg de melding dat ik het niet goed ingevoerd heb. Zelfs na tig keer invullen geen verandering. Modem lang van het stroom geeft ook geen oplossing. Andere laptop helpt ook niet. Het wordt dus wachten op de monteur die hopelijk nieuwe codes bij zich heeft. Activeren op afstand door HD werkt niet. Ik weet het verder niet meer. Modem is keurig online, kabels in orde, meer kan ik niet doen.

Normaal gesproken heb ik nooit geen klagen en ik ben me er terdege van bewust dat zulke dingen kunnen gebeuren. Maar er gaat wel een klachtenbrief naar Ziggo betreffende de uitspraak van 1 van de medewerkers en de extreem hoge kosten die nu gemaakt zijn door het bellen met de mobiele telefoon. Dit keer waren het allemaal 'gesloten deuren'... maar goed eerst dit maar eens in orde.

Andere manier om dit probleem bij die betreffende afdeling bekend te maken?

In ieder geval bedankt voor de verstrekte informatie!
Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20