Discussie: Vraag: Ik ben niet verstaanbaar
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 19 maart 2009, 19:43
tbl1966's schermafbeelding
tbl1966 tbl1966 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 september 2006
Locatie: Heerhugowaard Multikabel
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Raymael Bekijk bericht
Hoi,

Ik zou zeggen probeer eerst een ander telefoon kabeltje, desnoods ook ander telefoon toestel (van iemand anders bijv.) als dat niet werkt ligt het probleem niet in huis. In dat geval kan er eventueel een monteur komen.. Of kijkt een aparte afdeling naar de lijn op het moment dat het fout gaat. Wat ik dan ook adviseer is minimaal 5 voorbeelden te noteren van wanneer dit gebeurd en of het ook in elk gesprek is zowel mobiel als vast.

Als je meer vragen hierover hebt /PM (private message )

Gr.

Raymond
N.a.v. een eerder antwoord hierboven ben ik op dat andere draadje gaan kijken en heb het e.e.a. uitgeprobeerd. Hier is het resultaat

Ik heb net de up-/ downloads uitgezet en even gebeld en zowaar dan gaat het inderdaad goed. Tijdens het gesprek de up-/ downloads weer aangezet en ik ben weer niet te verstaan. We hebben dus ook een Webstar/Scientific Atlanta modem. Toch maar eens even klagen bij Ziggo dan.

Hang nu met ziggo aan de lijn, heb al de vraag gehad hoe ver het modem en de telefoon uit elkaar staan. Verder hoe groot de bestanden zijn die gedownload worden i.v.m. de bandbreedte. Toch wel uitgelegd dat het niet moet uitmaken voor de kwaliteit van de telefoongesprekken omdat het voor de migratie altijd goed heeft gewerkt. Ze zet het door naar het error-team en die gaat er wat aan doen, hoop ik.

Wat mij betreft kan dit draadje gesloten worden, ik ga verder op de andere.