Los bericht bekijken
  #4  
Oud 19 maart 2009, 19:12
Unknown's schermafbeelding
Unknown Unknown is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 juni 2008
Locatie: Alkmaar - Ziggo
Ziggo Internet: RTV + Z3 - WebStar
DTV: Geen
Berichten: 373
Standaard

Citaat:
Als ik je beschrijving zo lees is er dus iets mis met die koppeling en/of de administratie in het nieuwe systeem. Jouw modem lijkt daar onbekend te zijn. Een monteur sturen lijkt me dan ook niet zinvol omdat de kans dat je modem nu ineens defect geraakt is heel klein is. Trouwens, je modem werkt gewoon, anders kwam je niet op de activatie pagina.

Mocht je nog je activeringscode bewaard hebben van de laatste keer dat je het modem moest activeren, dan kun je daarmee misschien je modem activeren en kijken of het dan gaat werken. Deze code blijft namelijk hetzelfde. (toen ik een tijdje terug een extra digitale TV pakket besteld had stond op de bevestigingsbrief die ik kreeg daarvan ook de activatiecode voor internet, dus misschien heb je nog zoiets).
True, true.. Als je modem gewoon online is, gaat het inplannen van een monteur weinig zin hebben.

Helaas zijn er een aantal klanten niet helemaal correct gemigreerd met als gevolg dat de internet en of telefoon verbinding niet meer werkt. Inmiddels zou iedere helpdesk medewerker hiervan op de hoogte moeten zijn en dit juist door kunnen zetten naar de betreffende afdeling. Alle voorbeelden worden namelijk verzameld en direct zo spoedig mogelijk opgelost.

Succes!