Los bericht bekijken
  #29  
Oud 19 maart 2009, 11:15
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.047
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roamin Bekijk bericht
Denk jij dat iedere Ziggo klant is dagelijks bezoeker van deze forum .... het is volkomen ONZIN te denken om dit te gebruiken als algemeen communicatie medium naar alle klanten .... Ik zal denken dat 99.9% heeft dit forum nooit bezocht ..... wat een zwakke poging om dit te verdedigen ....
.

Wat hier op het forum is geplaatst stond vorige week al voor dat het hier stond bij het overzicht van de geplande werkzaamheden op de Ziggo site en dat is wel ons algemene communciatie middel. Ook is in deze berichtgeving is melding gemaakt voor klanten met niet door Ziggo gecertificeerde apparatuur.

http://www.ziggo.nl/klantenservice/storing-onderhoud/ (tik je postcode in en je ziet het ook nu net als vorige nog staan bij Onderhoud...als je in betreffende gebied woont)

Je ziet dan dit bericht:
Citaat:
Afgeronde Werkzaamheden van dinsdag 17 maart 05.30 uur tot dinsdag 17 maart 06.00 uur
Dinsdagochtend 17 maart worden een aantal frequenties voor digitale TV (van Ziggo) aangepast. Het gaat om het gebied met netwerkcode 1111. Het kan het voorkomen dat de decoder een E48 of E52 melding geeft als deze 's nachts is blijven aanstaan op een gewijzigde frequentie. De oplossing is om even naar Nederland1 te zappen en dan verder, hierna moet de foutmelding zijn verdwenen. Wie een niet gecertificeerde decoder (of TV/PC) gebruikt moet mogelijk opnieuw het netwerk scannen, of handmatig de gewijzigde frequenties invoeren.
Daarnaast is een veel bezocht website als Digitalekabeltelevisie.nl vooraf ingelicht over de werkzaamheden. De berichten op deze sites worden ook weer overgenomen op diverse websites en nieuwsberichten. zie: http://www.digitalekabeltelevisie.nl...ewijzigi.shtml

We weten communicatie kan altijd beter maar je kunt niet zeggen dat we niks of alleen maar hier hebben gecommuniceerd.
__________________
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de collega's van Webcare.