Discussie: Klacht: Wachttijden monteur
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 19 maart 2009, 10:15
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Is dit wel echt overmacht? Juist met capaciteitsproblemen zie je nogal eens dat een monteur ter plaatse niets kan oplossen en dus voor niets is gestuurd. Hier zie je dus dat het essentieel is dat de HD goed op de hoogte moet zijn van knelpunten.
Ik vraag me eigenlijk af of er ook wordt bijgehouden hoe vaak monteurs voor nop zijn gestuurd en of daar ook iets mee wordt gedaan.
En daarbij is het een van de primaire taken van Ziggo om te zorgen dat er wel genoeg monteurs in een regio beschikbaar zijn. Of ze dat bereiken door efficienter te werken of door meer monteurs aan te nemen, dat maakt me niet uit.

De situatie is vergelijkbaar met de leveringsachterstand van digitale tv decoders. Ziggo kan wel de schuld toeschuiven naar de leverancier, maar het is de taak van Ziggo om de beste leverancier te selecteren. Een belangrijk criterium is dan of de leverancier in staat is op tijd te leveren.

Maar dat is vanuit de klant (ikzelf dus) geredeneerd. Ik heb zo het vermoeden dat Ziggo zelf meer naar de prijs kijkt, en uiteindelijk de klanten daarmee in de kou laat staan.

Let op: dit is natuurlijk speculatie, er zouden heel andere dingen aan de hand kunnen zijn.