Los bericht bekijken
  #1588  
Oud 19 maart 2009, 07:22
microkid's schermafbeelding
microkid microkid is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 februari 2009
Locatie: veenendaal
DTV: Humax 5050c | Popcorn Hour A110
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door romac Bekijk bericht
Zoals velen met mij wacht ik op de 2e uitlevering van de Humax 5050 en intussen volg ik met grote interesse de discussie op dit forum en de recensies op Kieskeurig en daar lees ik toch veel negatiefs, ik citeer ;

Beeldkwaliteit is om te huilen als je van de Samsung 360 af komt. Beeld is te blokkerig (ruis/wazig) en bij bewegende beelden wil het beeld nog wel eens achterblijven en schokken.
Ik weet niet waar deze uitspraken vandaan komen, maar ik kan je het volgende vertellen: ik kom van een Samsung 360 en er is bij mij geen verschil met de Samsung en de Humax. Nu moet ik wel zeggen dat ik er een Pioneer 4280 Kuro plasma aan heb hangen via HDMI. Het beeld op zowel SD als HD is gewoon superstrak, geen last van waas of schokkerigheid. En geloof me, ik ben wat beeld en geluid betreft heel kritisch.
Wellicht hebben genoemde klachten te maken met andere zaken zoals bedrading of kwaliteit van het signaal, de gebruikte TV of de instellingen op de TV. Ik herken de klachten in elk geval zeker niet.