Discussie: Nieuwe firmware
Los bericht bekijken
  #67  
Oud 18 maart 2009, 20:51
aku1410's schermafbeelding
aku1410 aku1410 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 januari 2009
Locatie: utrecht/casema
DTV: Cisco
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door luma28 Bekijk bericht
Bij thuiskomst vanavond stond er "LOAd" op het display. Op het TV scherm stond "Updating, please wait". Dat duurde zo lang dat ik de stekker er uit en er weer in gedaan heb. Daarna leek de box op te starten, maar het display bleef leeg en het TV scherm zwart. Nog maar eens op standby gedrukt en daarna weer aangezet. Toen startte de box wel goed op. Er staat nu geloof ik een nieuwe SmartGuide versie op (218).
De HDMI resolutie was bij mij nog wel gewoon 720p. De start- en eindtijd van de pincode lock staan beide op 00:00.
Hier precies hetzelfde probleem. Dit is geen apparaat om op een gemiddelde gebruiker los te laten. Installeren was al geen pretje. Interactieve TV doet het nog steeds niet.
Na de eerste update gisteren was het apparaat 'bevroren' (stekker er uit, daarna deed hij het weer). Daarna gisteravond de problemen rond de pincode.
Vanavond rond 7 uur opeens LOAD op de display (apparaat stond uit). Maar dat ging nooit meer weg. Twee keer de spanning er af moeten halen.
Tip voor in de handleiding: zet er in dat je hem moet aansluiten op een makkelijk te bereiken stopcontact. Een reset knopje op de voorkant was wel handig geweest.

Itv en net gemist doen het nog steeds niet.