Los bericht bekijken
  #2  
Oud 18 maart 2009, 19:04
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door luthor Bekijk bericht
Ik heb een Irdeto module gekocht bij http://www.satellitecity.nl/irdeto-m...ie-p-1629.html
kwestie van plug en play. werkt perfect maar het vreemde doet zich voor dat na een aantal keren zappen (ongeveer 9 keer) de TV wel de geselecteerde zender laat zien (guide info) maar geen beeld en geluid.
Na verwijderen en weer terugstoppen van de kaart in de CAM poort werkt het weer. Ik heb een Sony HD TV KDL-40W4210
Is dit een bekend probleem?
Nee, geen bekend probleem, maar ik heb elders op dit forum iemand die voor de keuze stond om een AlphaCrypt Classic of Aston module te kopen sterk afgeraden deze module te kopen en te gaan voor de AlphaCrypt Classic met firmware versie 3.18, omdat die bewezen heeft perfect te werken in recente Sony Bravia toestellen.

Vraag of je de module terug mag geven en om mag ruilen voor een AlphaCrypt Classic (met de recente firmware versie 3.18). De Aston modules worden alleen maar op de markt gebracht omdat deze qua inkoop stukken goedkoper zijn dan de AlphaCrypt. Maar dat voordeel wordt niet doorgegeven aan de klant, want de Aston modules worden voor vrijwel dezelfde prijs verkocht als de AlphaCrypt modules, zodat je kunt concluderen dat de handelaar het voordeel in eigen zak steekt. Afgezien van mogelijke technische problemen (waar jij nu kennelijk tegenaan bent gelopen) is dat voor mij de voornaamste reden om aankoop van die Aston modules af te raden.