Los bericht bekijken
  #8  
Oud 18 maart 2009, 11:24
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Het is geen wassen neus, want bij ons en vele anderen klopt het helemaal, alleen moet je er niet vanuit gaan dat bij iedereen de wijzigingen direct van kracht zijn op 'mijn Ziggo'. Wat ik dus wil zeggen is dat het alleen wat langer kan duren.

Daarnaast is het vragen van de extra info, die in jouw ogen reeds bekend is, ook niet verkeerd. De wijzigingen worden en masse ingevoerd en als je dan als persoon die het invoert steeds zelf al die gegevens er bij moet halen, duurt het alleen maar langer.
Ik zei gedeeltelijk een wassen neus. Ze zouden op z'n minst er bij kunnen zetten dat de informatie achterloopt.

En over het opnieuw invoeren van al bekende gegevens: het lijkt me niet moeilijk om het webformulier aan te passen zodat de al bekende gegevens al ingevoerd zijn. Dan worden de gegevens meteen correct meegeleverd aan degenen die de verwerking regelt. Ik zie niet in waarom dat "met de hand" moeten gebeuren? We hebben toch computers om het ons makkelijker te maken?

Een voorbeeld: ik wil een nieuw product bestellen vanuit "Mijn Ziggo". Dan is het toch gek dat het formulier begint met het vragen van de postcode? Die is toch al bekend als ik ingelogd ben? Ik zie niet in dat dat het werk van Ziggo medewerker makkelijker zou maken. Ik zie wel dat het mij tijd kost en dat de kansen op fouten toeneemt.