Los bericht bekijken
  #32  
Oud 18 maart 2009, 10:41
Phoolie's schermafbeelding
Phoolie Phoolie is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 januari 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Samsung DCB 940 1R / Humax IRHD-5000
Berichten: 59
Standaard

Na jaren tevreden klant te zijn geweest (vooral van Casema, maar tot op heden ook van Ziggo), moest ik een naamswijziging doorgeven. Helaas was dit niet mogelijk omdat dit alleen kan bij scheiden of overleiden. De enige optie was om het abbonement van mijn broertje (die bij zijn vriendin gaat wonen) op te zeggen en voor mij zelf een nieuw abbonement aanvragen. Mijn broertje had alleen een abbonement voor televisie, maar aangezien ik tevreden was over wat Ziggo te bieden had, heb ik besloten een alles in 1 pakket te nemen. Een medewerker van Ziggo wist me te melden dat wanneer ik het pakket in de winkel zou kopen, dat ik het dan sneller in huis had. Dus ik dat advies opgevolgd.

In de winkel heb ik een alles-in-1 pakket gehaald (zonder decoder) en daarbij een losse Humax IRHD-5000 gekocht. Kijk ik 2 dagen daarna op de ziggo website, zie ik de volgende aktie staan:
http://blob.ziggo.nl/dynamic/NL_HOME..._Televisie.pdf
Ik had dan wel geen digitaal startpakket gekocht, maar aangezien ik wel een losse decoder had gekocht heb ik via de site toch navraag gedaan of ik in aanmerking kon komen voor deze aktie. Ik kreeg hier op de volgende reactie:
Citaat:
Op het alles-in-1 pakket is al een korting toegepast namelijk, gratis Digitale ontvanger en smartcard. U kunt hiervoor niet een kortingsbon toepassen. Het kan wel wanneer u een 2e digitale ontvanger of een HD recoder wil bestellen buiten het pakket om. U ontvangt ter inlevering van de bon korintg op het product dat u wilt bestellen.
Hopende u hiermee vodoende te hebben geinformeerd
Ik heb daar op gereageerd dat ik dus GEEN ontvanger heb ontvangen, dus of ik dan alsnog gebruik kon maken van de aktie of dat ik anders graag wel de ontvanger wou ontvangen omdat ik daar volgens die reactie recht op heb. Hier heb ik netjes een ontvangstbevestiging van gekregen (10-03-2009), maar daar heb ik tot op heden nog steeds geen reactie op gekregen. Vorige week kwam de bevestiging van de aanmelding binnen, wat bleek de verkoper had alles-in-1 Extra aangevraagd ipv alles-in-1 Plus (of misschien heb ik het zelf wel verkeerd door gegeven), dit moest dus aangepast worden. In de brief stond dat ik het beste kon bellen, dus die heb ik 13-03-2009 dan ook geprobeerd, kon ik meteen nog even navraag doen naar die ontvanger of een eventuele korting. Gekozen voor de optie om een medewerker te spreken, de 1e keer was het blijkbaar te druk, de verbinding werd namelijk verbroken. Na een aantal keren proberen kreeg ik eindelijk het bandje dat alle medewerkers in gesprek waren, nadat ik dit meer dan een half uur heb aangehoord heb ik de verbinding maar verbroken omdat ik het helemaal zat was, aangezien mijn baas het wel waardeert als ik ook nog wat werk uitvoer op kantoor.

Ziggo heeft het voor elkaar om in minder dan 1 maand een zeer tevreden klant te veranderen in een zeer ontevreden klant. Daar moet ik wel bij vermelden dat het over de service gaat en niet over de diensten, want daar ben ik nog steeds wel tevreden mee.