Los bericht bekijken
  #226  
Oud 18 maart 2009, 09:06
Renecs's schermafbeelding
Renecs Renecs is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 januari 2005
Locatie: Enkhuizen - Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: Humax iHDR5050-C
Berichten: 42
Standaard

Ten eerste heb ik nooit gezegt dat ik wel of niet een zakelijk abonnement heb. Mijn letterlijke woorden waren, en ik citeer: "dat als ik een particulier abonnement zou hebben".

En nogmaals, waarom u hier zo persoonlijk wordt en het wel lijkt op te nemen voor Ziggo is mij niet helemaal duidelijk, dit forum is er toch juist voor om met gebruikers over te spreken of niet?

Ten tweede:
Er zijn een zeer groot aantal klanten van mij in deze regio hier, die dus allemaal een zakelijk abonnement hadden van Multikabel, en met wat voor ons en de klant nog veel belangrijker was, een Statisch IP adres.

Ook bij zakelijke abonnementen heb je het zelfde probleem. Omdat jij zakelijk bent zou je zogenaamd meer recht hebben service en ondersteuning. (NOT DUS)

De meeste klanten hebben moeten overstappen naar xDSL of naar GLas om een vast IP adres gegarandeerd te krijgen.

Ik weet overigens nog steeds niet goed waarom u me nu op alle vlakken probeert aan te vallen, dat is mijn inziens ook helemaal nergens voor nodig. Waar het mij om gaat en ik denk dat ik namens HEEL VEEL internetabonnees spreek, is dat ze en ik er bij, er allemaal goed ziek van zijn dat als je een 20Mbit abbo hebt, en je haalt nog geen 1.5Mb dat dit gewoon niet acceptabel is.

Dat was mijn hele punt....THATS ALL...