Los bericht bekijken
  #1571  
Oud 18 maart 2009, 07:47
romac's schermafbeelding
romac romac is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 februari 2009
Locatie: Linschoten,Casema
Ziggo Internet: Digitaal TV
DTV: Humax PVR-9200
Berichten: 5
Standaard Hoe goed is eigenlijk de 5050 ?

Zoals velen met mij wacht ik op de 2e uitlevering van de Humax 5050 en intussen volg ik met grote interesse de discussie op dit forum en de recensies op Kieskeurig en daar lees ik toch veel negatiefs, ik citeer ;

Beeldkwaliteit is om te huilen als je van de Samsung 360 af komt. Beeld is te blokkerig (ruis/wazig) en bij bewegende beelden wil het beeld nog wel eens achterblijven en schokken.
Een voordeel van dit apparaat is wel dat je er mee op kunt nemen.
Ik denk dat ik deze humax maar alleen als recorder ga gebruiken (of de deur uit doe) en m'n oude Samsung 360 met beter beeld gewoon weer terug plaats.

en

Na een aantal dagen met de 5050 te hebben gedraaid moet me toch van het hart dat de onderstaande recencies veels te rooskleurig zijn..
Ok de werking/opname harde schijf is super; op de bedieningsvriendelijkheid is niks aan te treffen..Opnames zijn red goed maar waar het om gaat..
De beeld kwaliteit komt gewoon niet verder dan een standaard HUMax kastje...
Zelf heb ik 11/2 jaar met de Samsung360 decoder gedraaid en eerlijk is eerlijk dit beeld is veel beter!!Wel liet de degelijkheid regelmatig te wensen over maar dit is volgens mij een Samsung kwaal.
Het beeld heft echter meer ruis/wazig ook heeft de humax last van switching dwz bij een draaiende camera begint het beeld te flapperen.
Kortom volgens mij is het mooiste gewoon een HDD met losse decoder..je levert dan wel in met bedienings gemak maar qua beeld ga je er een forse stap op vooruit!!

Kortom ik begin nu erg te twijfelen of ik dit apparaat wel aan moet schaffen. Op het ogenblik gebruik ik de Humax 9200 en ben hier erg tevreden over.
Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties, vooral van degene die dit apparaat bezitten.