Los bericht bekijken
  #225  
Oud 18 maart 2009, 06:36
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Je moet helemaal zelf weten welk abonnement je voor je bedrijf neemt.

Ik zeg niet dat de problemen met de huidige verbinding niet opgelost moeten worden, dat moet het zeker. En natuurlijk is het ontzettend vervelend. Ik zal de laatste zijn om anders te beweren.

Echter heb je in mijn ogen als particulier zeker en uiteraard recht van klagen. De verbinding zou moeten werken zoals het hoort. Maar om het zakelijke vlak bij je probleem te betrekken, dat hoort naar mijn mening hier niet bij, je hebt immers ook geen zakelijk abonnement, dus wat je zakelijk misloopt door deze problemen, tja jammer. Risico van het nemen van een particulier abonnement.

Sowieso vind ik het verkeerde zuinigheid als je als bedrijf (automatiseringsbedrijf notabene!) afhankelijk bent van de internetverbinding voor je inkomsten, en dan gaat vertrouwen op een particulier abonnementje. Ja lekker goedkoop is het wel, maar je bent zakelijk tegen 0,0 gedekt. Als het dus goed misgaat, gaat het ook met je bedrijf goed mis. Dat is een risico wat je neemt, en jij kiest daar blijkbaar heel bewust voor. Prima, maar klaag dan niet als je door een storing inkomsten misloopt, daar had je jezelf tegen af kunnen dekken. Je neemt toch ook zakelijke verzekeringen en zakelijke bankrekeningen ed voor je bedrijf?
__________________