Los bericht bekijken
  #224  
Oud 18 maart 2009, 02:11
Renecs's schermafbeelding
Renecs Renecs is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 januari 2005
Locatie: Enkhuizen - Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: Humax iHDR5050-C
Berichten: 42
Standaard

Geachte heer Excalibur,

Volgens mij gaat u aan een belangrijk punt voorbij in uw reactie.
U wilt nu eigenlijk met andere woorden zeggen dat als ik een particulier abonnement zou hebben, dat ik dan dus nergens op zou hoeven rekenen? of zou hoeven te verwachten?

Het gaat er mijn inziens helemaal niet om of je een particulier/zakelijk abbo hebt. Je neemt een product af. Dat product behelst bepaalde specificaties/eigenschappen, en deze worden niet geleverd/waargemaakt. Zo heel zwart/wit ligt het in dit geval.

Ik zal u vertellen dat als ik dit soort acties uit zou voeren in mijn bedrijf, ik in vrij korte tijd zeer weinig klanten over zou houden. Ik doel nu op het feit dat er sinds de 1e week van december een probleem is, een groote probleem, echter duurt het erg lang!!!! eer dit probleem opgelost is, inmiddels al dus meer dan 3 maanden. Maar goed, ik zal u maar niks kwalijk nemen, u zult dit probleem waarschijnlijk niet hebben.

Het is niet mijn bedoeling met deze postings om iemand af te gaan branden, maar ik vind uw reacties niet heel erg gepast als ik heel eerlijk moet zijn.


Aan Cees:
Cees de verbinding blijft nu in ieder geval weer overeind. Sinds eind van de middag is deze nu niet meer weggevallen, en inderdaad nu heerst alleen het oude probleem nog, de snelheid. (1845kbp/s down nu met 1643kbp/s up)