Los bericht bekijken
  #386  
Oud 17 maart 2009, 23:26
jackaars's schermafbeelding
jackaars jackaars is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 februari 2009
Locatie: Best @Home
Ziggo Internet: Internet Z2 met Motorola modem
Berichten: 5
Angry

Mijn verhaal heeft voor mij en uiteindelijk ook Ziggo een eind gekregen. Na een behoorlijk aantal telefoontjes en toezeggingen ben ik geen stap verder gekomen. De monteur is bij mij langs geweest en heeft geconstateerd dat bij mij alles goed was aangesloten en dat er ook een prima verbinding was met de centrale. Ook een nieuwe modem hielp niet en de monteur heeft contact gemaakt met de technische dienst. Samen waren ze het er over eens dat het probleem bij Ziggo lag. Diezelfde avond ben ik gebeld door Ziggo dat alles op 14 maart weer zou werken en dat de dienst telefonie gecrediteerd zou worden over de afgelopen periode. Dit laatste is dan ook de enigste belofte die is nagekomen want uiteraard werkt de telefoon niet op 14 maart. Sinds 14 maart was ik dan ook druk aan het bellen met Ziggo en ik er werden allerlei beweringen gedaan over en weer. Dan lag het weer aan de techniek en dan weer aan de administratie.

Vanmorgen heb ik dan de knoop doorgehakt en een punt achter Ziggo gezet. Mijn contract stopt per 30 april en dan ga ik over naar een partij die klanten wel serieus neemt en wel bereid is om problemen op te lossen of in ieder geval even de moeite neemt om het probleem goed op te lossen ipv reclame maken voor nieuwe klanten.

Ik ga deze week nog een brief opstellen waarin ik Ziggo aansprakelijk stel voor de gemaakte belkosten waarbij ik ook mijn facturen van mijn mobiele aanbieder maar meestuur. Ik kan namelijk goed aantonen dat ik sinds november beduidend hogere mobiele kosten heb en die kan Ziggo mooi gaan betalen.

Het is jammer dat het zo heeft moeten lopen, maar voor mij was de maat vol en ik neem aan dat Ziggo zelf ook wel begrijpt dat dit geen manier is om nog zaken te kunnen doen. Zo kost het alleen maar geld om zaken te doen.