Los bericht bekijken
  #216  
Oud 17 maart 2009, 21:05
Renecs's schermafbeelding
Renecs Renecs is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 januari 2005
Locatie: Enkhuizen - Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: Humax iHDR5050-C
Berichten: 42
Standaard

Geachte heer Excalibur,

"Bijna helemaal geen internet" daar wilde ik mee zeggen dat zowel gisteren als vandaag contineu mijn verbinding werd verbroken.
Daarbij heeft het modem de afgelopen 2 dagen ongeveer 6 keer een ander IP adres gekregen, was mijn download snelheid (als ik heel even een internetverbinding had) rond de 765Kbps en upload rond de 247!

Daarnaast had ik tevens ook geen telefoonverbinding gedurende bijna de hele dag, en als ik die wel had, was er geen gesprek mee te voeren, zo een slechte kwaliteit.

Verder wil ik hier graag aan toevoegen, dat als u de hele discussie had gelezen (vanaf December!!!) dat u had kunnen constateren dat ik al de relevante informatie, danwel mijn problemen, reeds eerder heb beschreven.

Buiten dit bovenstaande, kan ik er alleen maar aan toevoegen dat dit forum en zeker met een topic als deze, hier toch voor bedoeldt is, of begrijp ik het niet helemaal?!

En om dan nogmaals maar even de info te geven:

Zoals je zegt inderdaad, paar seconden wel, paar seconden niet!
De lan zijde blijft netjes in stand, ik heb nl. mijn hardware wel voor elkaar!
Al vanaf December ongeveer een keer of 9 gebeld inmiddels, maar dat schijnt niet zo heel veel uit te maken, want er is tot op heden nog steeds geen oplossing (daarnaast wil ik hier nog aan toevoegen dat het toch niet uitmaakt want, om ten eerste het probleem niet toe te geven/erkennen, terwijl men wel degelijk heel goed weet wat er speelt..... weet je wat.. laat ook maar zitten.... dit heeft toch geen zin.

Excuses, maar je reactie schoot me even verkeerd door mijn woede.
Dit kost me namelijk al behoorlijk veel geld momenteel deze hele flauwekul (en dat al sinds december.)

Wij zijn een automatiseringsbedrijf welke voor een groot gedeelte afhankelijk zijn van het internet om remote beheer uit te kunnen voeren. Aangezien dit sinds december zeer lastig is, kost het mij buiten heel veel ergenis, vooral geld.

Als jij in de winkel een heel brood besteld en daar 2 euro voor neerlegd, en ze geven je een half brood mee naar huis, kun je je mischien een beetje inbeelden waarom mijn reactie zo is!