Los bericht bekijken
  #4  
Oud 17 maart 2009, 18:41
mr.louie's schermafbeelding
mr.louie mr.louie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 maart 2009
Locatie: Panningen / @home
Ziggo Internet: Alles in een
DTV: Alphacrypt
Berichten: 4
Standaard

Vandaag eindelijk wat opheldering in deze zaak.
Ben afgelopen week bij de electronicazaak geweest waar de tv was aangeschaft, welke mij doorverwezen naar de thuisreparatieservice van sony.
De monteur van sony is daarop bij mijn ouders thuis geweest om ze, na inspectie, te vertellen dat "welke problemen dan ook met een cam-module" niet worden ondersteund door sony, en hij dus ook niks kon repareren of oplossen.
De dag daarna ben ik dus (behoorlijk boos) naar de elctronicazaak terug gegaan om verhaal te halen.
Zij gingen toen dus weer met de monteur aan het bellen, om hem vervolgens met mij te laten spreken. De monteur hield star aan zijn verhaal vast dat Sony geen enkele ondersteuning biedt aan het door hun ingebouwde cam-slot, en hij er met mij niet over in discussie ging.
Mochten er dus problemen van welke aard dan ook mee zijn, trekt sony de handjes ervan af, ook al betreft het een defect in hun tv.
Hier was ik het dus absoluut niet mee eens, en ben opnieuw met de mensen van de electronicazaak in discussie gegaan.
Uiteindelijk hebben ze me toegezegd om een zelfde tv naar hun zaak te halen, om vervolgens bij hun te kijken of die dezelfde problemen vertoonde.
Vandaag hebben ze de tv binnengekregen, en ben ik met de alphacrypt aan het testen gegaan.
Deze nieuwe tv vertoonde geen enkel probleem, kraakhelder storingsvrij beeld.
Het eerste toestel had dus duidelijk toch een defect. Gelukkig zag ook de verkoper dat in, en word morgen het defecte toestel van mijn ouders geruild tegen het nieuwe.