Discussie: Mededeling: Ziggo genomineerd voor Flater Award
Los bericht bekijken
  #19  
Oud 17 maart 2009, 18:18
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Waarom er niet op jou problemen word ingegaan? Daar gaat dit topic niet over, als je dat onder de aandacht wilt brengen kan je daarvoor beter in het juiste deel van het forum een topic daarover openen.

Daar ging de opmerking over dat je blijkbaar niet snapt hoe een forum werkt. Je grijpt elk topic aan op je gal te spuwen, maar daarmee ga je in dit topic direct zwaar offtopic, en ja, dan kun je verwachten dat er niet op je problemen word ingegaan.

Dit gedrag in meerdere topics irriteert blijkbaar meerdere mensen gezien jou status, die status word je door meerdere mensen toegekend. Je kan ook blijven ontkennen dat jou houding tot irritatie leid bij meerdere forum gebruikers.


Dat heb ik niemand horen zeggen in dit topic. Iedereen mag zijn mening hierover geven. Ook jij mag dit. Begin in dit topic echter niet weer te zeveren over de problemen die je hebt mbt oa de snelheid, want dat hoort niet in dit topic.


Volgens mij is er niemand die ontkent dat Ziggo problemen heeft en dat er mensen zijn die problemen met Ziggo ervaren.

Misschien eens een cursus nemen hoe een forum werkt en wat offtopic inhoud? Ik denk dat als jij je gedrag aanpast je een stuk verder komt. Ik denk (maar dat is een gokje) dat ik er niet ver naast zit als er al veel gebruikers zijn die je niet meer serieus nemen.

je kan de boel wel om blijven draaien omdat jij per se altijd je gelijk moet halen,maar ik was NIET off topic.
ik laat zien in een topic dat over die slechte service en dienstvelening van providers gaat,dat ik daar al maanden mee geconfronteerd word.

misschien vind ik jou wel net zo irritant en vervelend als jij mij vind,maar een cususje zou voor jou ook geen overbodige luxe zijn,aangezien je alleen maar in gaat op een klein gedeelte van mijn bijdrage.

nogmaals ik ben helemaal niet of topic.