Discussie: Mededeling: Ziggo genomineerd voor Flater Award
Los bericht bekijken
  #16  
Oud 17 maart 2009, 17:11
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

@JAM:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Je begrijpt nog steeds niet hoe een forum werkt, als je werkelijk iedere gelegenheid maar te baat neemt om je gram te uiten.
@Moderators: word het niet eens tijd dat deze persoon op zijn gedrag aangesproken word en/of hier ook consequenties op volgen door bv een ban voor kortere of langere periode?

Door dit gedrag, waaruit duidelijk blijkt dat deze persoon niet snapt hoe een forum werkt, en laat blijken dat hij/zij niet in staat is ontopic te blijven word elk mogelijk topic door deze persoon misbruikt om zijn of haar ongenoegen te uiten en verzanden deze topics in de offtopic reacties. De reputatie van de gebruiker laat ook zien dat het 1 persoon is die zich hieraan ergert maar veel van de forum gebruikers.

Om vervolgens maar weer ontopic te gaan. Er word door de consumentenbond weer een compleet mediacircus uit de kast getrokken. Niet dat er niet zaken zijn die (goed) mis gaan bij Ziggo, maar als de consumentenbond nu zelf zijn zaakjes en onderzoeken altijd goed voor elkaar had... maar dat hebben ze regelmatig niet.

De onderzoeken stellen meestal ook niet zo veel voor en het enige wat bij organisaties als Radar en de consumentenbond telt is dat het alleen om de media aandacht gaat. Al het andere is bij hun niet belangrijk.
__________________