Los bericht bekijken
  #40  
Oud 17 maart 2009, 15:27
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Ik zou dit eens lezen:
http://dutchmedia.nl/blog/?p=1548

Dutchmedia is een wel gerespecteerd en wel ingelicht weblog van een gewone journalist. (David de Jong)
Dit stelt o.a. dat de analoge zenders terug gaan naar 25 en dat het digitale pakket basis pakket terug gaat naar 30 kanalen.
Voor de overige kanalen dient men meer te gaan betalen.
David de Jong heeft nog nooit in al die jaren dat zijn weblog bestaat iets gepubliceerd dat niet juist bleek te zijn en doet niet aan speculatie.

Zie ook:

"Digitale standaardpakket Ziggo terug naar 25 zenders"
Kabelaar Ziggo heeft plannen om over enige tijd na afronding van het terugbrengen van het aantal analoge tv-zenders naar 30, ook het digitale aanbod anders te organiseren. Dit heeft DutchMedia in welingelichte kringen vernomen. Hierbij zou het digitale standaardpakket-aanbod - net als het analoge aanbod - fors worden teruggebracht. Het digitale standaardpakket bestaat thans uit circa 60 tv-kanalen; dit zou teruggaan naar 25 tot 30 tv-kanalen.
http://www.mediamagazine.nl/

"Bij de huidige migratie van analoge kanalen naar digitaal, worden klanten gelokt om digitale kabeltelevisie af te nemen en met korting een digitale kabelontvanger af te nemen. Daarbij wordt gemeld dat klanten zonder meerprijs veel digitale kanalen kunnen ontvangen. Als de plannen om het digitale standaardpakket doorgaan, zou dit er wel eens anders kunnen uitzien en aldus de nu gedane belofte een beperkte geldigheidsduur hebben."

Ik wist al eerder van deze plannen maar kon ze nog niet echt publiceren,nu echter de media ze ook kent blijkt mijn "voorspelling" er niet zo ver naast te zitten.