Los bericht bekijken
  #1559  
Oud 17 maart 2009, 13:35
riwi's schermafbeelding
riwi riwi is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 maart 2009
Locatie: woonplaats, @home
DTV: humax ihdr5050, samsung HD360
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rotseblok Bekijk bericht
Riwi,
Ik zit met dezelfde opstelling (Pioneer plasma + Octava HDMI switch + Samsung HD360 + PS3 + PC). Ik wil mijn samsung decoder vervangen voor de Humax 5050C maar na het lezen van jouw post heb ik zo mijn twijfels. Heb je inmiddels al een oplossing gevonden?

Gr. Rogier
Ik heb nog geen oplossing helaas. Gisteravond op de projector getest en het zelfde probleem vast gesteld. Misschien dat jouw Octava (met 1 uitgang) geen probleem geeft, maar ik kan het niet garanderen. Met HDMI switches in het algemeen zijn veel problemen vwb HDCP vooral als er sprake is van een HDMI splitter waarbij signaal naar beide uitgangen wordt gestuurd. Voorheen had ik een Octava switcher (hds32) waarbij slecht 1 uitgang gebruikt werd voor een ingangssignaal. Ik heb deze helaas niet meer.

Je bent geneigd om in dit geval de schuld bij de HDMI switch te leggen, maar met alle andere apparaten werkt ie verder gewoon goed, dus ik zie toch een probleem met de Humax. Ik denk dat ze dit met een firmware upgrade wel op kunnen lossen.

Weet iemand de juiste ingang bij Humax om problemen aan te melden? Afgezien van de bug thread hier op het forum waar ik het probleem al gemeld heb?