Los bericht bekijken
  #2  
Oud 16 maart 2009, 00:10
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tjeerd81 Bekijk bericht
Al sinds januari heb ik al geen telefoon meer van Ziggo. Ik heb gebeld, gemaild, gechat en hier het formulier ingevuld, maar niks. Via de telefoon kreeg ik te horen, ow, binnen 1 week komt het echt goed. Niet dus. Op mails, nooit antwoord. Het forumulier hier(ruim 2 weken geleden ingevuld) niks op terug. Vorige week gechat met een helpdesk medewerker, hij kon me vertellen dat mijn telefoonnummer niet werd herkend, maar hij beloofde mij, binnen 2 dagen is het klaar. Inmiddels 7 dagen geleden dus. Nog niks.

Een erg irritant probleem wat nog irritanter wordt omdat ik sinds januari helaas door de crissis geen baan meer heb. Daardoor moet ik dus vaak bedrijven bellen, het CWI en natuurlijk ook soms sociale contacten. Ik krijg nog maar weinig geld (uitkering) met iets meer dan 600 euro en ik heb nu elke maand meer dan 100 euro mobiele belkosten. Ik kom dus gewoon niet meer rond, ik zit echt met mijn handen in mijn haar en durf niet eens meer te bellen met ziggo omdat ik er toch een hard hoofd in heb! Wat moet ik doen?

Ben je er inmiddels al wel achter waarom je plotseling geen telefoon meer hebt? Was dit van de een op de andere dag? Storing, migratie of door b.v. het niet (te laat) betalen van een rekening?