Los bericht bekijken
  #7  
Oud 15 maart 2009, 00:16
grensstreek's schermafbeelding
grensstreek grensstreek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2009
Locatie: Twente / Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra / Ubee doc3
DTV: Humax IRHD5050-C
Berichten: 431
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door michielvv Bekijk bericht
Het is inderdaad gewoon oplichting wat Ziggo hier doet. Dit is wat er volgens mij aan de hand is maar niet wordt verteld:
Ziggo heeft een gigantisch capaciteitsprobleem maar ze investeren niet meer in "oude" techniek om de problemen op te lossen. Er wordt alleen nog gewerkt aan het opzetten van het docsis3 netwerk dat nieuwe apparatuur vereist. Hoe lang dit gaat duren weten ze zelf ook niet. Hopelijk voor Ziggo sneller dan dat de KPN z'n glasvezel in de grond heeft want dan raken ze al hun klanten daaraan kwijt.
In de tussentijd worden de klanten met een kluitje het riet in gestuurd en dat lukt ze aardig omdat de meeste klanten toch geen idee hebben. Daarnaast zullen ze terugvallen op hun leveringsvoorwaarden waar in staat dat ze ten aller tijde onderhoud mogen uitvoeren en de klant daar last van kan hebben. Alleen als men aan kan tonen dat men per maand meer dan 10 euro teveel betaald, kun je aanspraak maken op restitutie van het abonnementsgeld. Ik weet niet precies hoe je dat aantoont aangezien je zomaar een halve minuut wel 20Mb kan hebben bij alles in één extra.
Het zou inderdaad mooi zijn als de media hier weer aandacht aan besteedt want na alle "opstart" problemen van Ziggo mogen ze nu weer lekker aanrotzooien zonder enige verantwoording af te leggen.
Michiel

Klopt als een bus Michiel maar 20 heb het nog niet gehaald kom niet verder dan als het mee zit tot 17 a 18 en de up mag blij zijn dat er 2mbit maar dat is een paar seconde en dan stort het weer in en capaciteitsprobleem hebben ze zeker en dat geeft de monteur ook toe die hier in januari is geweest alleen ja dat geven ze niet snel toe.