Los bericht bekijken
  #6  
Oud 15 maart 2009, 00:06
michielvv's schermafbeelding
michielvv michielvv is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 november 2008
Locatie: Avenhorn Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-een-extra / Z1 WebSTAR EPX2203
DTV: Samsung
Berichten: 8
Standaard

Het is inderdaad gewoon oplichting wat Ziggo hier doet. Dit is wat er volgens mij aan de hand is maar niet wordt verteld:
Ziggo heeft een gigantisch capaciteitsprobleem maar ze investeren niet meer in "oude" techniek om de problemen op te lossen. Er wordt alleen nog gewerkt aan het opzetten van het docsis3 netwerk dat nieuwe apparatuur vereist. Hoe lang dit gaat duren weten ze zelf ook niet. Hopelijk voor Ziggo sneller dan dat de KPN z'n glasvezel in de grond heeft want dan raken ze al hun klanten daaraan kwijt.
In de tussentijd worden de klanten met een kluitje het riet in gestuurd en dat lukt ze aardig omdat de meeste klanten toch geen idee hebben. Daarnaast zullen ze terugvallen op hun leveringsvoorwaarden waar in staat dat ze ten aller tijde onderhoud mogen uitvoeren en de klant daar last van kan hebben. Alleen als men aan kan tonen dat men per maand meer dan 10 euro teveel betaald, kun je aanspraak maken op restitutie van het abonnementsgeld. Ik weet niet precies hoe je dat aantoont aangezien je zomaar een halve minuut wel 20Mb kan hebben bij alles in één extra.
Het zou inderdaad mooi zijn als de media hier weer aandacht aan besteedt want na alle "opstart" problemen van Ziggo mogen ze nu weer lekker aanrotzooien zonder enige verantwoording af te leggen.
Michiel