Los bericht bekijken
  #30  
Oud 14 maart 2009, 14:18
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Onbewezen stelling, onjuist,hoe kom je er bij,niet goed geinformeerd.. als je nou eens zou nokken met botte oneliners zonder de moeite te nemen zelfs maar toe te lichten waarom JIJ vindt dat iets onjuist is dan zou er een volwassen discussie kunnen ontstaan maar op de manier waarop je reageert is het mijns inziens niet eens de moeite waard om inhoudelijk in te gaan op wat je zegt.
Jouw uitlatingen kloppen niet, kan je daar iets mee ? voor uitleg zie bovenstaand.
Neem een voorbeeld aan Riparius,je hoeft het niet eens te zijn met me,maar onderbouw wel wat je zegt.

Ik zou nog kunnen gokken dat je bedoelt met digitale tuners en analoge tuners dat tegenwoordig de tv's een digitale tuner hebben om de analoge uitzendingen via de kabel weer te geven (wat ze dus niet geschikt maakt om de digitale uitzendingen weer te geven) en dan heb je gelijk,ik bedoel met analoge tuners,tuners om de analoge tv weer te kunnen geven ( niet van die duimwiel draai dingetjes) maar met al die onliners moet ik maar gokken wat je bedoelt,zo handel je niet op een forum.
Ook dat klopt trouwens niet want ik heb vorige week bij de Kijkshop nog een Lenco tv gekocht om wat makkelijker satelliet schotels uit te kunnen richten, 12 cm beeldscherm,schakelaartje voor vhf of uhf met een duimwieltje om de zenders op te zoeken en een pijltje wat aangeeft welk kanaal je ontvangt ( verloopt na een half uur al) maar ze worden wel degelijk nog verkocht met een analoog tunertje,als je dat dus al bedoelde.

En als ziggo bepaalt dat je maar 3 smartcards mag hebben,bepaalt Ziggo dus in theorie hoeveel tv's je mag hebben.
Er vanuitgaand dat je niet met inhouse cardsharing aan de gang gaat,of met digitenne of andere vormen, of de onbenutte kaarten van je buren gebruikt,of hdmi splitboxen gaat gebruiken waardoor je op tv 1 hetzelfde beeld krijgt als op tv 2.
Je mag dus wel meer tv's hebben,maar zonder smartcard doen ze het niet,tenzij je dus met smartcard sharing bv gaat klooien maar met de huidige snelheid waarmee de keys gewisseld worden kan je op zijn hoogst maar 3 kaarten sharen,dan gaan ze al moeilijk doen,ook hier ervaring.
Maar ook hier moet ik maar weer gokken dat je dat bedoelt.
Ik heb het in mijn verhaal over normale consumenten voor wie soms het pairen van een blutooth headphone al moeilijk is.

Scart er uit ?
En wat dan met al die duizenden CRT schermen die als 2e tv vaak in de slaapkamer staan en geen HDMI hebben ?
En die duizenden sd decoders met alleen scart uit, allemaal weer met verloopjes ?
Nogmaals,ik wil best een fijne discussie opbouwen maar baseer je stellingen ergens op en onderbouw je mening want met je oneliners moet ik maar gaan gokken wat je bedoelt of dat je wel begrijpt wat ik bedoel.

Laatst gewijzigd door G.bruiker; 14 maart 2009 om 15:04