Los bericht bekijken
  #1  
Oud 14 maart 2009, 10:24
martijn1980's schermafbeelding
martijn1980 martijn1980 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 februari 2009
Locatie: Milsbeek @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Motorola
DTV: irDeto
Berichten: 15
Standaard Update: Telefoon-probleem opgelost! (voorheen: al 9 maanden geen kiestoon)

Wat een drama... wie herkent dit? En wie heeft er enig idee wat hier aan te doen is?

9 Maanden geleden heb ik een alles-in-één plus pakket van Ziggo aangevraagd.

Vanaf dag 1 klopt mijn internet-snelheid echter niet, ik krijg namelijk 5mbit doorgegeven (internet Z2) ipv de 10mbit die hoort bij alles-in-een plus.

Daarnaast heb ik geen kiestoon... ik heb in al die maanden nog NOOIT een belletje kunnen doen via mijn Ziggo-lijn.

Wat heb ik hier aan gedaan?

- Contact opgenomen met Ziggo, waar men zei dat ik in het oude @home gebied woonde (klopt) waar de snelheid was teruggeschroefd tot aan de migratie. Wel het volle pond betalen dus, maar niet alles geleverd krijgen. Enfin... die migratie zou snel komen, dus het zei zo. Er zou in ieder geval wel een monteur komen om naar de problemen te kijken.

- Monteur geweest, die zei: "ik kan niks doen, alleen modems wisselen".

- Migratie een paar keer uitgesteld (nog vele keren bellen, want medio juli werd uiteindelijk oktober/november), maar hij kwam. Althans, voor anderen in de buurt. Die hadden wel de nieuwe snelheid en konden ook bellen. Ik niet. Weer heel vaak bellen met ziggo, en er kwam weer een monteur.

- Monteur komt langs in december, wisselt de modem om dat in ieder geval uit te sluiten als oorzaak, maar kan verder niks doen. Probleem blijft overeind, maar hij zet het door naar een speciaal team.

- Medio januari nog steeds geen verandering. Na veel bellen bleek het actiepunt (van begin december!) nog steeds open te staan... een week later stond het als 'opgelost' in het systeem volgens de helpdesk-dame, maar helaas... er was niets opgelost. Verkeerde snelheid, geen kiestoon. Maar weer bellen.

- Het forum hier gevonden; contact gezocht met een ziggo-vertegenwoordiger hier. Brief van ziggo ontvangen dat men contact met mij zocht per telefoon maar mij nog kon bereiken. Tja... bij mijn weten was dat nu juist het probleem. Uiteindelijk zelf maar weer gebeld, en men wilde een monteur inplannen.

- Monteur (de 3e) komt langs maar zegt dat hij niks kan doen. Hij legt contact met het error-team, en de afspraak is dat dat team voor het eind van de week met mij contact op zal nemen per mail. De monteur zelf belooft die dag ook te bellen op mijn werk-telefoon om te vragen of er inderdaad iets gebeurd is.

- Helaas... de week, en de week erna, gaan voorbij. Geen verandering. Geen kiestoon, verkeerde snelheid. Geen bericht per mail en geen telefoontje van de monteur. Moedeloos maar weer de helpdesk gebeld. "Ja meneer, die monteurs zeggen wel dat ze bellen, maar dat doen ze nooit. Dan zijn ze er tenminste vanaf, want die klanten zien ze toch nooit meer!". En natuurlijk "er staat een actiepunt open, en verder kan ik niks doen".

Zucht.... die cyclus van open actiepunten waar ik weken op wacht, waarna ze dicht gaan en ik moet blijven bellen om een nieuw actiepunt aan te maken, gaat nu dus al NEGEN maanden door. Ik ben ten einde raad, wie helpt?!?

Wat kan ik nu nog doen? Gewoon opzeggen? Rechtsbijstand? De publiciteit zoeken (kassa, radar, dat soort kanalen)? Ik probeer het al 9 maanden netjes op te lossen, heb echter al voor honderden euro's mobiel moeten bellen, drie vrije dagen op moeten nemen voor een monteur, en ik ben geen stap verder gekomen

Elk idee is welkom!

Laatst gewijzigd door martijn1980; 17 maart 2009 om 16:40