Los bericht bekijken
  #194  
Oud 13 maart 2009, 09:13
Thomas's schermafbeelding
Thomas Thomas is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 februari 2004
Locatie: Bovenknolletjesdam - Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 - Extra
DTV: DCB-9401R
Berichten: 673
Standaard

Michel en PVG,

Excalibur heeft niet helemaal ongelijk, er zijn series van de wrt54g die heel erg slecht zijn. In sommige gevallen kan een router erg veel problemen geven met snelheid en aantal open connecties.

Daarom is het zeker niet gek dat hij vraagt om het ook zonder router te testen, ik zou dat ook vragen en ook zeker laten doen..

Deze handeling is gewoon onderdeel van het zoeken naar de oorzaak van het probleem. Als er zonder router ook snelheid problemen zijn is het duidelijk, dan ligt het probleem richting Ziggo of echt aan de PC waarop getest is. Niet alle problemen zijn hetzelfde daarom snap ik zeker dat men altijd vraagt om een modem reset end. Je moet ergens beginnen, als dit probleem nu blijft zorg dat je je callnummer hebt. Dan hoeft een helpdeskmedewerker niet weer het verhaal door te lopen als je belt..

Ik moet wel zeggen dat de communicatie van Ziggo een beetje mager is rond dit probleem, zeker naar de klanten toe. Maar de reactie richting Excalibur is een beetje over de top en zeker geen onzin.