Los bericht bekijken
  #193  
Oud 12 maart 2009, 19:18
pvg's schermafbeelding
pvg pvg is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 maart 2009
Locatie: Heerhugowaard / Multikabel
Berichten: 17
Standaard

Ik sluit mij geheel aan bij Michielvv,

Het is natuurlijk een heel raar verhaal dat klanten moeten vernemen uit de krant en internet forums dat er chaos is.

http://www.noordhollandsdagblad.nl/n...emen_conversie

Ik vind het uitermate ongepast dat een leverancier zo met zijn klanten omgaat. Ziggo doet net of er niets aan de hand is wanneer je je klacht meld bij de HD en inderdaad eerst het hele riedeltje van modem resetten, kabels vervangen etc,... moet doorlopen.

Het is inmiddels wel duidelijk dat het een groot gebied betreft. Ik denk echter ook dat er procentueel echter niet zoveel over gemeld wordt, sommigen nemen echt niet de moeite om in forums te duiken, sommigen melden het niet eens bij de helpdesk, en voor een groot deel zullen klanten er niet eens last van hebben omdat ze de volledige bandbreedte niet eens benutten.

Feit blijft dat de technische dienstverlening vóór de start van de werkzaamheden redelijk goed in orde was ten aanzien van de behaalde snelheid.

Nu nog steeds uitermate onstabiel, zeker niet maximaal en ook nog eens problemen met telefonie.

Waar ik me het meeste aan stoor is dat klanten niet door Ziggo worden benaderd en worden voorzien van informatie. Ze weten dondersgoed om welke postcode gebieden het gaat en dus ook om welke abbo's en klanten, immers Ziggo initieerd zelf de werkzaamheden en is wel in staat een email met aangekondige werkzaamheden te versturen. Ik denk dat klanten veel meer begrip voor de situatie zouden krijgen wanneer aan hun duidelijk verhaal wordt verteld en uitlegt , maar zeer zeker ook op de hoogte houdt, van de vorderingen m.b.t het oplossen van het probleem.

Ik zelf heb een extra pakket waar ik een hoop geld voor betaal. Daarom verwacht ik naast de technische aspecten van dit abbonement zeer zeker ook een bepaald service niveau. En aan dit laatste ontbreekt het in dit geval zeer zeker.

Als ik naar de slijter ga en een flesje wisky haal van 70 euro die maar voor de helft gevuld is accepteer ik toch echt niet van de verkoper dat ie aankomt met een verhaal van; Tja,.... sorry maar de vulmachine wordt vervangen, ik kan niets voor u doen u moet echter wel gewoon 70 euro betalen. En dat gevoel heb ik nu ook een beetje met de handelswijze van Ziggo.

Ik weet nu nog steeds, na ruim twee weken, niet officieel wat de problemen exact zijn en wat de status is van het oplossen hiervan.

Dus,.... we zijn dus overgeleverd aan de wil van Ziggo om de getroffen klanten tegemoet te komen...

Laatst gewijzigd door pvg; 12 maart 2009 om 20:39