Discussie: Vraag: Telefoon gaat spontaan!!!!
Los bericht bekijken
  #7  
Oud 12 maart 2009, 13:19
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
Als dit klopt, dan is RWE energie de boosdoener. Die hebben me de afgelopen dagen ook al drie keer gebeld. (met hetzelfde verhaal).

dat register. bedoel je daar infofilter mee?
Ik denk niet dat we worden gebeld maar dat het systeem van Ziggo fouten maakt. Zelf heb ik er ook zo af en toe last van. Het vervelende is dat het ook 's nachts wel eens voor komt.
Niet dat ik nu veel verstand heb van telefonie maar ik neem aan dat er verschillende signalen worden verzonden als we worden gebeld. Een om een oproeptoon te genereren en een welke informatie geeft over het nummer wat mij belt. (misschien nog wel meer).

Mijn antwoordapparaat/telefoon signaleert altijd of ik ben gebeld en door welk nummer of geeft weergave 'Anoniem' aan. Dat geeft hij o.a. aan dmv het knipperen van een LED op het toestel.

Als zich een situatie voordoet zoals dat waar we het in dit draadje over hebben, geeft mijn toestel helemaal niets aan nadat het belsignaal is gestopt.
Deze situatie heeft zich in de afgelopen 7 jaar dat ik dit toestel heb nog nooit voorgedaan totdat ik een half jaar terug overging op telefonie van Ziggo.
__________________
Mvg. Eric