Los bericht bekijken
  #23  
Oud 11 maart 2009, 16:28
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door g.bekke Bekijk bericht
Hoezo bijzaak? Wordt het niet eens tijd dat Ziggo haar beloftes nakomt.
Ik heb wekenlang het forum gemeden. Prompt loop ik bij mijn eerste bezoek weer tegen je spottende opmerkingen aan.
Je hoeft toch ook niet te reageren? De reactie is puur gebasseerd op de uitspraak dat men het abonnementsgeld wil laten storneren. Aangezien de kaartjes in relatie tot het abonnement een bijzaak is, kan men dus op korte termijn een brief van het incassobureau verwachten omtrent het niet betalen van geleverde diensten. Snap je dan nu nog steeds niet dat het niet leveren van die kaartjes bijzaak is? Dat staat los van de abonnementskosten. In simpeler Nederlands kan ik het niet uitleggen. Trouwens... spottend? Hmja, het is maar net hoe de persoon in kwestie de reactie leest. Zo is bij velen het glas altijd half leeg. Niet mijn probleem dus.

verder is het bezoek aan dit forum natuurlijk geheel jouw eigen keus. Dat je een forum mijdt omdat bepaalde reacties niet in je straatjes liggen, kan ik niets aan doen. Ik blijf toch ook ondanks onbenullige reacties van mensen die denken dat alles de schuld van Ziggo is? Gewoon niet op reageren en links laten liggen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Heisa Bekijk bericht
(Quote) Die kaartjes zijn bijzaak.

Wel eens gehoord van misleidende reclame? Ook al is die aanbieding je persoonlijk gestuurd? Ik wel. Ook aanbiedingen op papier zijn bindend en je hebt als wetspersoon het recht om naleving van een overeenkomst te bedingen. Ik wil nog wel eens zien wat Ziggo zou doen tegen zo een actie. Tenslotte komen ze hun wettelijke verplichtingen niet na. Dus alvorens een reactie te plaatsen zoals je gedaan hebt eerst nadenken of jezelf beter informeren. Ik schrijf dit niet om je te beperken/bekritiseren in je reactie maar in de hoop dat je het met me eens bent dat Ziggo nu (eindelijk) eens moet beginnen met het nakomen van afspraken.
Ja, natuurlijk zijn aanbiedingen op papier bindend maar dat is alsnog geen reden om het abonnementsgeld te storneren in deze. Nu kan je wel met leuke uitspraken komen, desnoods haal je het wetboek er bij, maar je bent omtrent het abonnementsgeld dan verkeerd bezig en ook al vecht je dat aan, dan zal je zeker in het ongelijk gesteld worden. Nogmaals, de uitspraak van 'kaartjes zijn bijzaak' klopt gewoon omtrent de opmerking van jou om het geld te laten storneren. Maar het is uiteraard jouw eigen keuze. Persoonlijk zou ik het op een ander manier doen dan het laten storneren van abonnementsgelden.